Închide meniul

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 23:58

Reclamă
Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

Cine e naționala Olandei, adversara României din "optimile" EURO 2024!

Profimedia

Iată cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! „Portocala Mecanică” se va duela cu tricolorii lui Edi Iordănescu, pentru un loc în sferturile de finală ale Campionatului European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a calificat în fazele eliminatorii ale turneului final după 1-1 cu Slovacia. Partida de la Frankfurt a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024!

Selecționata Olandei s-a calificat în „optimile” EURO 2024 după ce a terminat pe locul al 3-lea în Grupa D, cu 4 puncte. Din aceasta au mai făcut parte Austria, Franța și Polonia.

Lotul convocat de Ronald Koeman, pentru Campionatul European, este evaluat la suma de 815 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Cele mai importante vedete ale Olandei sunt Virgil Van Dijk, Cody Gakpo, Nathan Ake, Xavi Simons, Memphis Depay și Donyell Malen.

Reclamă
Reclamă 4

Ultima întâlnire directă dintre România și Olanda a avut loc în anul 2017. La momentul respectiv, „Portocala Mecanică” se impunea, cu scorul de 3-0, într-un meci amical.

Până în momentul de față, cele două selecționate s-au întâlnit de 10 ori, pentru prima dată la Jocurile Olimpice din 1924.

Din aceste dueluri, tricolorii s-au impus o singură dată, în preliminariile pentru EURO 2008. Meciul s-a încheiat atunci cu scorul de 1-0, în favoarea României.

Reclamă

În restul partidelor s-a înregistrat un singur rezultat de egalitate. Astfel că, Olanda s-a impus de 8 ori, în cele 10 întâlniri directe.

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024. România s-a calificat de pre primul loc în grupă şi va juca cu  Olanda.

Naţionala lui Edi Iordănescu a scris istorie la EURO 2024. A câştigat grupa cu Belgia, Slovacia şi Ucraina şi s-a calificat de pe primul loc în optimile de finală de la EURO 2024.

România va lupta pentru un loc în sferturile de finală de la EURO 2024 marţi, 2 iulie, de la ora 19:00. Partida în care România va lupta pentru un loc în sferturile de finală va fi în format live text pe AS.ro.

România va juca cu Olanda în optimile de finală, un meci infinit mai dificil decât cele din faza grupelor.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:53

Mircea Lucescu l-a elogiat pe Marius Şumudică, după ce România s-a calificat în optimile EURO 2024: „Îl salut în mod special”

17:43

LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Austriei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

17:38

Răsturnare de situaţie despre viitorul lui Radu Drăguşin! Florin Manea a făcut anunţul: „Hai să clarificăm!”

17:25

România, locul 5 la numărul de fani prezenţi la EURO 2024! Germania a pierdut primul loc chiar la ea acasă

16:33

Fernando Alonso trimite noi săgeţi către FIA, după cursa de sprint din Austria: „Sunt spaniol şi nu vreau să am probleme”

16:28

„O mândrie absolută!” Ce a spus Radu Drăguşin despre Ianis Hagi, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și