Închide meniul

Cristiano Ronaldo, mesaj copleşitor înaintea debutului la EURO 2024: „Începe un alt capitol din istoria noastră”

Publicat: 18 iunie 2024, 19:29

Reclamă
Cristiano Ronaldo, mesaj copleşitor înaintea debutului la EURO 2024: „Începe un alt capitol din istoria noastră

Cristiano Ronaldo, mesaj copleşitor înaintea debutului la EURO 2024

Profimedia

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj copleşitor înaintea debutului la EURO 2024. Ronaldo va deveni cel mai bătrân din istorie care va participa la al 6-lea campionat European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a transmis că este o onoare să participe alături de naţionala Portugaliei la un nou turneu final. În 2016, Cristiano Ronaldo şi Portugalia au câştigat Campionatul European.

Cristiano Ronaldo, mesaj copleşitor înaintea debutul la EURO 2024

„Portughezi, astăzi începe un alt capitol din istoria noastră. Îmi amintesc cu drag de prima mea zi cu echipa națională, o călătorie plină de provocări și victorii.

Acum, am onoarea de a fi alături de o echipă de campioni, plină de talent și determinare. Cu puterea și sprijinul tuturor, transformăm visele în realitate. Să luptăm împreună pentru un alt triumf. Uniți, suntem de neoprit. Puterea Portugaliei!”, a scris Cristiano Ronaldo pe reţelele de socializare.

La Campionatul European din Germania, Cristiano Ronaldo poate deveni cel mai în vârstă jucător care a evoluat vreodată la un turneu final continental, urmând să-l depăşească pe Lothar Matthaus. De asemenea, CR7 poate deveni şi cel mai în vârstă jucător care marchează la EURO, recordul fiind deţinut în prezent de Ivica Vastic, care a punctat la vârsta de 38 de ani şi 257 de zile.

Reclamă
Reclamă 4

Cehia a câştigat şi ea, la rândul ei, trofeul în 1976. Pe lângă succesul adus de scăriţa celebră a lui Panenka în faţa lui Sepp Maier, cehii şi-au mai trecut în cont finala din 1996 şi 3 locuri 3, în 1960, 1980 şi 2004.

Aceasta va fi a lasea partidă oficială dintre cele două formaţii, iar lusitanii s-au impus de patru ori, piezând un singur meci. Golaverajul e de asemenea unul sever, 10-2.

Cristiano Ronaldo, mesaj despre retragere înainte de EURO 2024

După ce a marcat o „dublă” în amicalul cu Irlanda, Cristiano Ronaldo a oferit declaraţii despre şansele Portugaliei la EURO 2024. Starul de la Al-Nassr a transmis că jucătorii sunt pregătiţi pentru turneul final, visând să obţină un rezultat mare.

Reclamă

„Este bine să ai picioarele pe pământ, dar cu gândul la cer și să visezi la Campionatul European. Visăm și suntem pregătiți. Talentul îl avem, dar cum spun de multe ori, talentul se muncește, nimeni nu îți dă nimic. Iar echipa este pregătită să muncească”, a declarat Cristiano Ronaldo, conform marca.com.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

21:28

Răzvan Marin, mesaj superb pentru fanii echipei naționale după Slovacia – România 1-1: „Am făcut milioane de români fericiți”

21:27

Florin Niţă, după ce a fost eroul României la EURO 2024: „Împreună facem istorie pentru această ţară frumoasă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și