Închide meniul
Foto

Denis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 iunie 2024, 18:14

Reclamă
Denis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen

Denis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina!

Sursa: Captură Pro TV

Denis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen cu tricolorii lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a obţinut o victorie uriaşă cu Ucraina, scor 3-0. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au marcat golurile celei de-a doua victorie din istorie pentru România la EURO 2024.

Denis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina

Imediat după fluierul final al partidei, tricolorii au oferit imagini emoţionante alături de fani şi de familii. Drăguş a mers şi şi-a îmbrăţişat soţia şi fetiţa şi a izbucnit în plâns. Şi Florinel Coman a fost surprins cu lacrimi în ochi la finalul partidei. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Nicolae Stanciu, reacţie cu lacrimi în ochi după golul fabulos din România – Ucraina 3-0

Nicolae Stanciu a avut prima reacţie, cu lacrimi în ochi, după golul fabulos din România – Ucraina 3-0. Căpitanul României a fost desemnat omul meciului în succesul istoric din debutul tricolorilor la EURO 2024.Stanciu a înscris un gol de poveste, cu care a deschis balul. După pauză au înscris şi Răzvan Marin Şi Denis Drăguş.

Cred că după naşterea fetiţelor, e cea mai mare bucurie. Cred că ceea ce am trăit astăzi nu se mai poate repeta, e de neegalat. Vreau să le mulţumesc din suflet acestor suporteri minunaţi. Ceea ce ne-au făcut să simţim astăzi e ceva ce trăieşti doar o dată în viaţă. Sper că i-am făcut fericiţi şi mândri de noi. Am jucat pentru ţara noastră!

Reclamă
Reclamă 4

Mă bucur că mi-a ieşit astăzi, am zis că pentru mine nu e important să fiu pe lista marcatorilor. Tot ce îmi doresc e ca echipa naţională să aibă victorii. Nu ne interesează cine este marcatorul„, a declarat Nicolae Stanciu la Pro TV.

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina, în minutul 29! Căpitanul naţionalei a profitat de o eroare în apărarea ucrainenilor. Matviyenko a ţinut mingea prea mult, i-a pasat-o în cele din urmă lui Lunin, care a gafat. Mingea a ajuns la Dennis Man, care i-a pasat lui Nicolae Stanciu.

Stanciu a reluat din prima, iar balonul s-a dus în vinclul porţii apărate de Lunin. Portarul lui Real Madrid nu a avut nicio şansă să intervină. Ulterior, în minutul 39 al meciului, Nicolae Stanciu era să marcheze un alt eurogol. El a trimis pe poartă direct din corner, iar balonul a lovit bara.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

13:04

Unicul marcator al Slovaciei la EURO 2024 îşi scoate pălăria în faţa lui Nicolae Stanciu: „Sper să nu mă întristeze şi pe mine”

12:57

Culoar ideal pentru România! Scenariul de vis prin care „tricolorii” ar putea ajunge până în semifinalele EURO 2024

12:36

Cehia – Turcia şi Georgia – Portugalia LIVE TEXT (22:00). Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

11:58

Scene şocante la Copa America! Un arbitru a leşinat în timpul meciului Canada – Peru

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și