Închide meniul

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: „Am muncit ca nebunii să fim aici!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iunie 2024, 15:18

Reclamă
Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina: Am muncit ca nebunii să fim aici!”

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România - Ucraina

Dennis Man, în timpul meciului România - Irlanda de Nord / Profimedia

Dennis Man a transmis un mesaj războinic, înainte de România – Ucraina. „Tricolorii” se pregătesc de debutul la EURO 2024, iar internaționalul român speră să-i facă pe suporteri fericiți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peste 30.000 de fani români sunt așteptați la duelul dintre România și Ucraina. Partida se va disputa de la ora 16:00, și va fi în format live text, pe AS.ro.

Dennis Man, mesaj războinic înainte de România – Ucraina

Dennis Man a recunoscut că „tricolorii” resimt emoții, înainte de meciul cu Ucraina, însă acestea sunt pozitive, deoarece prezența la EURO este o încununare a muncii depuse de jucători.

De asemenea, Man s-a declarat extrem de fericit de faptul că este prezent la Campionatul European. Acesta va începe ca titular duelul cu Ucraina, duel care se va disputa la Munchen.

Mă gândeam, înainte să ajung, la suporterii care au venit pentru noi. Le mulțumim și sperăm să-i facem fericți. Sunt emoții pozitive, dar am muncit ca nebunii pentru asta. Suntem fericiți că putem să evoluăm aici.

Reclamă
Reclamă 4

Cu atitudine, devotament, cu siguranță vom lupta din primul minut pentru România. La final sperăm să ne bucurăm împreună”, a declarat Dennis Man, conform sport.ro.

Primul 11 al României în meciul cu Ucraina:

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României! Ce s-a întâmplat cu jucătorul lui Parma înaintea meciului cu Ucraina

Valentin Mihăilă lipseşte din primul 11 al României în meciul cu Ucraina, primul de la EURO 2024. Selecţionerul Edi Iordănescu l-a titularizat pe Florinel Coman, jucătorul celor de la FCSB, pe flancul stâng.

Reclamă

Acesta este singura schimbare importantă faţă de primul 11 la care cei mai mulţi se aşteptau să fie folosit în meciul cu Ucraina, iar acest lucru are legătură cu problemele de sănătate ale lui Valentin Mihăilă.

Jucătorul celor de la Parma este răcit, iar Edi Iordănescu a decis să îl menajeze, preferând să înceapă partida cu Florinel Coman. De altfel, sunt şanse mici ca Mihăilă să fie folosit în meciul de la Munchen.

Aşa cum AS.ro a anunţat primul 11 încă din dimineaţa zilei de luni, Edi Iordănescu va începe cu Florin Niţă în poartă, această poziţie fiind una dintre cele două dileme ale selecţionerul.

A doua dilemă a fost cea legată de atacul Românie. Preferatul lui Edi Iordănescu este Denis Drăguş, în detrimentul lui George Puşcaş, în condiţiile în care Denis Alibec a ieşit din discuţie. În atacul României, Denis Drăguş va fi alături de Dennis Man şi Florinel Coman.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:01

„Cel mai atractiv joc” Ucrainenii, verdict surprinzător înainte de Slovacia – România: „Joacă fiecare partidă ca și cum ar fi ult

11:00

Slovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și