Închide meniul

„E vinovatul principal, acolo s-a pierdut totul!” Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

Publicat: 2 iulie 2024, 22:05

Reclamă
„E vinovatul principal, acolo s-a pierdut totul! Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Iată care a fost tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a pus „tunurile” pe unul dintre titularii lui Edi Iordănescu din România – Olanda, scor 0-3, din optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul campioanei Ligii 1 a analizat primul gol primit de tricolori şi este convins că Marius Marin a fost cel care a făcut cea mai mare greşeală. Chiar dacă Florin Niţă a fost învins cu un şut la colţul scurt, MM a răbufnit la adresa „închizătorului” de 25 de ani.

Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

Mihai Stoica nu îşi explică de ce Marius Marin s-a întors cu spatele, în loc să îl blocheze pe Cody Gakpo.

Vinovatul principal la primul gol este Marius Marin, care în loc să-l dubleze pe Raţiu, s-a întors cu spatele. N-am mai văzut spirit, am văzut puţină teamă. Nu poţi să spui că l-ai pierdut pe Mogoş şi că acolo s-a pierdut totul.

El era absolut total depăşit, apoi a intrat Racoviţan şi sunt două faze care spun totul despre meciul ăsta, când Racoviţan încearcă să apere mingea şi Drăguşin, la golul doi. Rezultatele au fost peste aşteptări, asta este opinia mea”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ce note au primit jucătorii României după eliminarea de la EURO 2024

Echipa lui Ronald Koeman a dominat partida din optimi şi se pregăteşte pentru meciul de la Berlin din sferturi, după golurile marcate de Gakpo şi Malen, ultimul cu o dublă.

Cel mai bun jucător al României a fost Radu Drăguşin. Fundaşul celor de la Tottenham a fost fotbalistul care le-a dat cele mai mari bătăi de cap starurilor olandeze şi a primit cea mai mare notă din tabăra echipei lui Edi Iordănescu. Specialiştii de la sofascore.ro l-au notat cu 7.2.

La polul opus s-a aflat, dintre titulari, Răzvan Marin, care a fost notat cu 6.3. Cea mai mică notă a fost luată de o rezervă. Valentin Mihăilă a primit nota 6.2.

Reclamă

Notele primite de jucătorii României în meciul cu Olanda:

Florin Niță – 6.5
Andrei Rațiu – 6.4
Radu Drăgușin – 7.2
Andrei Burcă – 6.4
Vasile Mogoș – 6.4
Răzvan Marin – 6.3
Marius Marin – 6.6
Nicolae Stanciu – 6.4
Dennis Man – 6.4
Denis Drăguș – 6.5
Ianis Hagi – 6.7
Bogdan Racoviţan – 6.5
Denis Alibec – 6.5
Valentin Mihăilă – 6.2
Alexandru Cicâldău – 6.3

România, eliminată de Olanda de la EURO 2024

Reprezentativa tricoloră, “Generaţia de Suflet” a fotbalului românesc, s-a oprit, marţi seară, în optimile de finală ale Campionatului European, fiind învinsă cu scorul de 3-0 de Ţările de Jos, la Munchen. Naţionala a ajuns în optimi după ce a câştigat grupa E.

Tricolorii au început curajos meciul de la Munchen, fără ocazii mari de gol, dar stând sus în teren, la pressing. Dennis Man a şutat puţin peste poartă în minutul 13, dar olandezii au deschis scorul în minutul 20. Cody Gakpo a primit pe stânga, l-a depăşit pe Raţiu şi a şutat la colţul scurt, fără speranţe pentru Niţă. Replica noastră a venit în minutul 24, când Man a primit în careu, de la Stanciu, dar a trimis pe lângă poartă din poziţie bună. Drăguşin a intervenit salvator la o pasă care putea ajunge la Depay, în minutul 27, iar în minutul 31 a respins în corner centrarea lui Dumfries.

Acelaşi Dumfries s-a ciocnit violent cu Mogoş, în minutul 33, iar jucătorul nostru a fost nevoit să părăsească terenul. Pe final de repriză atacurile olandezilor s-au intensificat, însă fără rezultat pe tabela de marcaj. Elevii lui Iordănescu au intrat bine în repriza secundă, însă Racoviţan a salvat un gol pentru adversari, în minutul 53, respingând din faţa porţii. Şutul lui Drăguş, din minutul 59, a fost blocat, iar după zece minute Cody Gakpo a înscris, însă golul a fost anulat după consultarea VAR. Presiunea olandeză a dat rezultate în minutul 83, când Malen a înscris pentru 2-0. Pe final acelaşi Malen a stabilit rezultatul final, 3-0 în minutul 90+3, şi echipa Ţărilor de Jos merge mai departe, în sferturi.

ROMÂNIA: Niţă – Raţiu, Drăguşin, A. Burcă, Mogoş (Racoviţan 38) – R. Marin, M. Marin (Cicâldău 72), Stanciu (Olaru 88) – Man, Drăguş (Mihăilă 72), I. Hagi (Alibec 72). SELECŢIONER: Edward Iordănescu.

ŢĂRILE DE JOS: Verbuggen – Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Ake (Van de Ven 69) – Schouten (Veerman 69), Simons, Reijnders – Bergwijn (Malen 46), Depay (Blind 90+2), Gakpo (Weghorst 84). SELECŢIONER: Ronald Koeman.

Cartonaşe galbene: M. Marin 67, Stanciu 81 / Dumfries 78, Malen 90+4

Arbitri: Felix Zwayer – Stefan Lupp, Marco Achmuller – Daniel Siebert (toţi din Germania)

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și