Închide meniul

„Face totul pentru a fi la maximum!” Didier Deschamps s-a convins de Kylian Mbappe, înainte de Spania – Franţa

Viviana Moraru Publicat: 9 iulie 2024, 10:26

Reclamă
„Face totul pentru a fi la maximum! Didier Deschamps s-a convins de Kylian Mbappe, înainte de Spania – Franţa

Didier Deschamps s-a convins de Kylian Mbappe, înainte de Spania - Franţa

Didier Deschamps şi Kylian Mbappe/ Profimedia

Didier Deschamps s-a convins de Kylian Mbappe, înainte de Spania – Franţa, duelul stelar din semifinalele EURO 2024. Selecţionerul „Les Bleus” a transmis că starul francez este în formă maximă, deşi a înscris un singur gol, din penalty, la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Spania şi Franţa se va disputa astăzi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro. În cealaltă semifinală de la EURO 2024 se vor înfrunta Anglia şi Olanda.

Didier Deschamps s-a convins de Kylian Mbappe, înainte de Spania – Franţa

„Eu sunt convins că Kylian, în mintea sa, ca toţi jucătorii, este la maximum de la început”, a spus tehnicianul, deşi liderul „Les Bleus” a recunoscut că nu este în cea mai bună formă a sa. El nu a înscris decât un gol, din penalty, la EURO 2024, a ratat ocazii şi nu a încheiat sfertul de finală cu Portugalia (5-3 la penalty-uri), cerând să fie înlocuit în pauza prelungirilor.

„El a ieşit practic după 110 minute de joc, iar deja în prelungiri era un pic complicat pentru el. Deci, nu foloseşte la nimic, chiar dacă este Kylian, dacă nu se simte bine fizic şi muscular, să rămână pe teren”, a explicat Deschamps.
Selecţionerul a reamintit şi contextul în care Mbappe a debutat le EURO, în special „finalul său de sezon în care nu era obişnuit să se regăsească pe banca lui Paris Saint-Germain”.

„În timpul pregătirilor, el a avut şi o problemă la spate”, iar apoi „acel traumatism de fractură nazală la finalul primului meci”, a completat Deschamps.
„El este cu noi, alături de noi, cu mască de protecţie, dar eu sunt sigur că mâine (marţi), la fel ca restul grupului, el va face totul pentru a fi la maximum”, a conchis Didier Deschamps.

Reclamă
Reclamă 4

Kylian Mbappe, primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul cu Portugalia

Kylian Mbappe a venit cu primele explicaţii după ce a ieşit cu dureri de pe teren în meciul Portugalia – Franţa, scor 0-0 (0-1 d.l.d), din sferturile de finală ale EURO 2024. Starul lui Deschamps a acuzat noi probleme medicale şi a fost schimbat în minutul 106.

„Ai cerut tu să fii înlocuit? Da, vorbisem deja cu antrenorul la finalul timpului regulamentar. Am spus că vom mai încerca la pauza dintre reprizele de prelungire. I-am spus că nu mai pot, că sunt prea obosit. Mi-a răspuns: ‘ok’.

(În opinia ta, calificarea este meritată?) Este dificil să răspuns acum (n.r. zâmbeşte), pentru că este o euforie. Nu vreau să spun prostii – în vestiar, nu ne-am spus că încă nu am reuşit să înscriem vreun gol. Dar da, vom analiza problema şi vom încerca să rămânem la fel de puternici în apărare„, a declarat Kylian Mbappe la finalul partidei, potrivit lequipe.fr.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:02

„Am câștigat meritat!” Dorinel Munteanu, euforic după ce Oțelul a învins-o clar pe FCSB: „Mă încântă”

8:55

Greşeală catastrofală făcută de organizatorii Jocurilor Olimpice 2024. Comitetul Olimpic şi-a cerut imediat scuze

8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și