Închide meniul

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2024, 20:55

Reclamă
Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3! ȘOC în Grupa D! Austriecii, pe primul loc. Cum arată clasamentul final

LIVE TEXT  | Franţa - Polonia 1-1 şi Olanda - Austria 2-3

Profimedia

Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3 au fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. A fost un adevărat spectacol în partidele din Grupa D. Austria a reușit, printr-un joc de-a dreptul spectaculos, să obțină prima poziție a acestei grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După rezultatele din ultimele 2 partide, Austria a încheiat grupa pe primul loc, cu 6 puncte. Pe poziția a 2-a s-a clasat Franța, cu 5 puncte, în timp ce Olanda a ocupat poziția a 3-a, cu 4 puncte. Pe ultimul loc s-a clasat Polonia, cu 1 punct., eliminată astfel de la EURO.

LIVE TEXT  | Franţa – Polonia 1-1 şi Olanda – Austria 2-3

Min. 81: Olanda – Austria 2-3! GOL FABULOS marcat de Sabitzer! A trimis un „trasor” din lateralul porții, iar mingea s-a oprit direct în plasă!

Min. 79: Franța – Polonia 1-0! Robert Lewandowski a înscris de la punctul cu var!

Min. 78: Franța – Polonia 1-0! Lovitura de la 11 metri se repetă! Maignan nu a stat pe linia porții în momentul șutului.

Reclamă
Reclamă

Min. 77: Franța – Polonia 1-0! Robert Lewandowski a ratat o lovitură de la 11 metri!

Min. 76: Olanda – Austria 2-2! Depay a înscris cu un șut puternic, din interiorul careului. Reușita a fost validată cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 59: Olanda – Austria 1-2! Schmid a trimis mingea în plasă cu o lovitură de cap!

Reclamă

Min. 56 în Franța – Polonia 1-0! Kylian Mbappe a transformat o lovitură de la 11 metri.

Min. 47: Olanda – Austria 1-1! Gakpo a înscris după o cursă de senzație! A intrat în careu, a întors un adversar și a șutat cu efect. Balonul s-a oprit direct în plasă.

Min. 42 în Olanda – Austria 0-1! Ocazie pentru Olanda! Depay a lovit mingea cu capul, dar aceasta a trecut pe lângă poartă.

Min. 6 în Franța – Polonia 0-0! Ocazie pentru Polonia! Maignan a respins mingea trimisă de Zielinski, din afara careului.

Min. 6: Olanda – Austria 0-1! Malen a „reuşit” un autogol, iar austriecii au preluat conducerea!

UPDATE: Au început cele două partide!

Echipele de start la Franţa – Polonia:

Franţa: Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, Hernandez – Tchouameni, Kante, Rabiot – Dembele, Mbappe, Barcola

Polonia: Skorupski – Bednarek, Dawidowicz, Kiwior – Frankowski, Moder, Zielinski, Zalewski – Szymanski, Lewandowski, Urbanski

Echipele de start la Olanda – Austria:

Olanda: Verbuggen – Geertruida, de Vrij, van Dijk, Ake – Reijnders, Schouten, Veerman – Malen, Depay, Gakpo

Austria: Pentz – Posch, Wober, Lienhart, Prass – Seiwald, Grillitsch – Wimmer, Sabitzer, Schmid – Arnautovic.

De cealaltă parte, Austria pare favorita la obţinerea locului 3, dar poate ajunge şi pe locul 1, dacă va învinge Olanda, iar Franţa nu o va bate pe Polonia.

Echipa lui Robert Lewandowski poate prinde şi ea locul 3, dacă va învinge Franţa, iar Austria va pierde cu Olanda la un scor mare, de la 0-3 în sus.

Anglia, Franța, Olanda, Spania, Germania, Portugalia, Italia și Elveția sunt cele opt echipe care s-au calificat în optimile EURO 2024.

Detalii despre situaţia lui Kylian Mbappe

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a indicat luni că atacantul Kylian Mbappe, victima unei fracturi nazale, se simte „mai bine în fiecare zi”, fără a preciza dacă superstarul „Les Bleus” va fi utilizat în meciul cu Polonia, programată marţi la Dortmund, în Grupa D a Campionatului European de fotbal – EURO 2024.

„E mai bine în fiecare zi, el este mai bine astăzi decât ieri şi alaltăieri. Evident, pentru că a făcut şedinţe. Hematomul s-a absorbit bine şi s-a obişnuit cu masca. Vrea să joace mâine (marţi) la fel de mult cât şi-a dorit să joace împotriva Olandei”, a spus Deschamps în cursul unei conferinţe de presă.

„Masca nu este restrictivă, dar limitează puţin vederea. În anumite situaţii, acest lucru limitează puţin unghiul de vizualizare. Trebuie să te obişnuieşti, chiar dacă tehnologiile de astăzi ne permit să facem cele mai subţiri măşti posibile”, a adăugat selecţionerul francez.

Mbappe şi-a fracturat nasul în urma unei ciocniri cu fundaşul austriac Kevin Danso, în primul meci al Franţei la EURO 2024, disputat pe 17 iunie şi câştigat la limită de Les Bleus în faţa Austriei (1-0).

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:00

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Yee Lok Lam, în AntenaPLAY. Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:56

CFR Cluj – UTA Arad LIVE TEXT (19:00). Dan Petrescu și Mircea Rednic caută victoria în Gruia. Echipele probabile

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și