Închide meniul
Foto

Germania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

Alex Ioniță Publicat: 29 iunie 2024, 23:59

Reclamă
Germania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

Germania - Danemarca 2-0 LIVE TEXT

Jamal Musiala, după golul marcat în meciurile din optimile de finală de la EURO 2024 / Profimediaimages

Meciul Germania – Danemarca, scor 2-0, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Nemţii au reuşit să se califice în sferturile de finală ale EURO 2024, turneu final pe care ei îl găzduiesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul de la Dortmund a avut parte de un moment rar. În minutul 35, arbitrul a întrerupt partida şi i-a trimis pe jucători la vestiare din cauza condiţiilor meteo. Disputa s-a reluat după aproximativ 20 de minute. A fost 0-0 la pauză, dar în startul reprizei secunde Joachim Andersen a marcat. Golul nu a fost validat, din cauza unei poziţii milimetrice de ofsaid.

La cinci minute distanţă, Andersen a făcut henţ în careu. Michael Oliver a acordat penalty după intervenţia VAR. Hvertz a deschis scorul, iar în minutul 68 a marcat şi Musiala. S-a terminat 2-0 şi reprezentativa lui Julian Nagelsmann continuă în competiţie.

Germania s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024, acolo unde o poate aştepta un meci şoc. Se va duela cu câştigătoarea partidei dintre Spania şi Georgia.

Germania – Danemarca 2-0 LIVE TEXT

Min. 90+5: Germania – Danemarca 2-0. Final de meci.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 90+5: Ocazie uriaşă ratată de Havertz. Schmeichel a respins mingea cu piciorul.

Min. 90+1: Wirtz a înscris, dar golul este anulat pentru o poziţie de ofsaid.

Min. 68: Germania – Danemarca 2-0! Musiala  a driblat un adversar, a intrat în careu şi nu i-a dat nicio şansă lui Schmeichel. A trimis la colţul lung, în plasa laterală!

Reclamă

Min. 66: Ocazie rarisimă a Danemarcei! Hojlund a primit mingea în centrul careului şi a şutat violent, dar Neuer este de netrecut!

Min. 59: Ratare incredibilă a lui Havertz. A avut şansa de a dubla avantajul gazdelor turneului final, dar a ratat din poziţie ideală. Scăpat pe contraatac, nu a reuşit să îl învingă pe portarul Danemarcei.

Min. 53: Germania – Danemarca 1-0! Kai Havertz l-a învins pe Schmeichel şi a deschis scorul la Dortmund

Min. 52: Penalty pentru Germania! Andersen a atins mingea cu mâna în careu, iar „centralul” a luat decizia după ce a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 51: Michael Oliver, chemat să verifice  un posibil penalty pentru Germania.

Min. 48: Gol anulat pentru Danemarca! Andersen a marcat şi a fost nebunie în sectorul fanilor danezi. Arbitrul a verificat faza şi i s-a transmis din cabina VAR că a fost ofsaid.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Min. 45+1: Pauză!

Min. 45: Ocazie uriaşă a Danemarcei! Delaney a scăpat pe contraatac, a pasat în centru pentru Hojlund, dar Neuer a ieşit dintre buturi şi a intervenit providenţial!

Min. 37: Dublă ocazie a Germaniei! Schmeichel a avut intervenţii fenomenale.

Update 23.00: Meciul a fost reluat cu o minge de arbitru.

Update 22.55: Jucătorii revin de la vestiare. Meciul urmează să fie reluat!

Update 22.42: Plouă cu grindină! Sunt bucăţi de gheaţă pe teren.

Update 22.38: Jucătorii au fost trimişi la vestiare!

Min. 35: A început ploaia, iar meciul a fost întrerupt pentru moment. Jucătorii sunt la marginea terenului! Fulgeră în apropierea arenei.

Min. 24: Eriksen i-a pasat lui Maehle, cel care nu a stat pe gânduri şi a şutat violent. Nu a prins spaţiul porţii lui Neuer.

Min. 10: Schmeichel a făcut minuni şi la şutul lui Havertz.

Min. 7: O nouă ocazie uriaşă a Germaniei! Lovitura de cap a lui Schlotterbeck, respinsă in extremis de portarul danezilor.

Min. 7: Kimmich a fost aproape să înscrie cu un şut superb. Schmeichel a intervenit salvator şi a trimis mingea în corner!

Min. 4: Schlotterbeck a marcat, dar golul Germaniei nu a fost validat. Arbitrul a considerat că Kimmich a făcut fault la aceeaşi fază.

Min. 1: A început meciul!

Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Schlotterbeck, Raum – Andrich, Kross – Sane, Gundogan, Musiala – Havertz
Rezerve: Anton, Baumann, Beier, Can, Fuhrich, Fullkrug, Gross, Henrichs, Koch, Mittelstadt, Muller, ter Stegen, Undav, Wirtz
Selecționer: Julian Nagelsmann

Danemarca: Schmeichel – Andersen, Christensen, Vestergaard – Bah, Delaney, Hojbjerg, Maehle – Skov Olsen, Hojlund, Eriksen
Rezerve: Wind, Ronnow, Poulsen, Norgaard, Kristiansen, Kristensen, Kjaer, Jensen, Hermansen, Dreyer, Dolberg, Damsgaard, Bruun Larsen
Selecționer: Kasper Hjulmand

Cele două selecționate se vor duela pentru un loc în „sferturi”, după ce au obținut rezultate de egalitate în partidele precedente. Germania a remizat cu Elveția, scor 1-1, în timp ce duelul dintre Danemarca și Serbia s-a încheiat fără niciun gol marcat.

Ultima întâlnire directă dintre cele două selecționate a avut loc în anul 2021. Atunci, partida a fost una amicală și s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Germania : lotul pentru EURO 2024

Portari : Oliver Baumann (Hoffenheim), Manuel Neuer (Bayern Munchen), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona).

Fundași: Waldemar Anton (Stuttgart), Benjamin Henrichs (RB Leipzig), Joshua Kimmich (Bayern Munchen), Robin Koch (Frankfurt), Maximilian Mittelstadt (Stuttgart), David Raum (RB Leipzig), Antonio Rudiger (Real Madrid), Nico Schlotterbeck (Borussia Dortmund), Jonathan Tah (Bayer Leverkusen).

Mijlocași: Robert Andrich (Bayer Leverkusen), Chris Fuhrich (Stuttgart), Pascal Gross (Brighton), Ilkay Gundogan (Barcelona), Toni Kroos (Real Madrid), Jamal Musiala (Bayern Munchen), Aleksandar Pavlovic (Bayern Munchen), Leroy San e(Bayern Munchen), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen).

Atacanți: Maximilian Beier (Hoffenheim), Niclas Fullkrug (Borussia Dortmund), Kai Havertz (Arsenal), Thomas Muller (Bayern Munchen), Deniz Undav (Stuttgart).

Danemarca : lotul pentru EURO 2024

Portari: Kasper Schmeichel (Anderlecht), Frederik Ronnow (Union Berlin), Mads Hermansen (Leicester).

Fundași: Alexander Bah (Benfica), Joakim Maehle (Wolfsburg), Victor Kristiansen (Bologna), Rasmus Kristensen (Roma), Andreas Christensen (Barcelona), Joachim Andersen (Crystal Palace), Simon Kjaer (AC Milan), Jannik Vestergaard (Leicester). ), Victor Nelson (Galatasaray).

Mijlocași: Christian Eriksen (Manchester United), Pierre-Emile Hojbjerg (Tottenham), Thomas Delaney (Anderlecht), Mathias Jensen (Brentford), Christian Norgaard (Brentford), Morten Hjulmand (Sporting).

Atacanți: Rasmus Hojlund (Manchester United), Kasper Dolberg (Anderlecht), Jonas Wind (Wolfsburg), Yussuf Poulsen (RB Leipzig), Skov Olsen (Club Brugge), Mikkel Damsgaard (Brentford), Jacob Bruun Larsen (Burnley), Anders Dreyer (Anderlecht).

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:34

LIVE TEXTProgramul Ligii 1 din sezonul 2024/25. Tragerea la sorţi este ACUM! Elias Charalambous, antrenorul sezonului trecut

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

12:01

„Jackie” Ionescu a murit la 88 de ani

11:42

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan au coborât în clasamentul WTA! Cum arată ierarhia feminină înainte de Wimbledon 2024

11:13

„E o ruşine!” Lando Norris continuă tirada la adresa lui Max Verstappen, după MP al Austriei: „M-am luptat corect şi cu respect”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și