Închide meniul
Foto

Motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

Alex Masgras Publicat: 29 iunie 2024, 22:49

Reclamă
Motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

Motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

Getty Images

Iată motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca, din optimile EURO 2024. În minutul 35 al partidei de la Dortmund, Michael Oliver a trimis jucătorii la cabine după ce vremea s-a stricat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai multe fulgere ieşite din comun i-au speriat pe organizatori, care au decis suspendarea partidei din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Motivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

La câteva minute după ce jucătorii au fost trimişi la vestiare a început grindina pe stadionul celor de la Borussia Dortmund, iar mulţi dintre fani au căutat adăpost.

Nici acoperişul de pe Westafalenstadion nu a rezistat. Mai multe locuri din tribune au fost inundate de cantitatea uriaşă de apă care s-a acumulat. Mai mulţi curajoşi nu au ţinut cont de vremea neprielnică şi s-au distrat cum au putut (Vezi imagini în galeria foto).

Reclamă
Reclamă 4

Din fericire, condiţiile extreme nu au durat foarte mult, iar jucătorii au revenit pe teren după aproximativ 20 de minute. Înainte de reluarea jocului, Michael Oliver a lăsat cele două echipe să se încălzească.

„Este vorba despre sănătatea jucătorilor. Delegatul UEFA este în contact non-stop cu sediul UEFA, mai ales în ceea ce priveşte prognoza meteo. Au fost atât de aproape fulgerele şi tunetele încât decizia corectă a fost de a întrerupe meciul”, a declarat expertul ZDF Manuel Grafe, citat de bild.de.

România, locul 5 la numărul de fani prezenţi la EURO 2024! Germania a pierdut primul loc chiar la ea acasă

Peste 130.000 de fani turci au asistat la meciurile Euro 2024 din Germania, conform presei germane, pe baza datelor de la UEFA. România a fost susţinută la meciurile din faza grupelor de 92.000 de fani şi se află pe locul cinci în clasament, fiind devansată de Albania, potrivit news.ro.

Reclamă

Presa germană a publicat o listă a ţărilor cu cea mai mare prezenţă a fanilor la Campionatul European din Germania. Turcii conduc lista, urmaţi de gazdele germane, iar pe locul trei sunt croaţii.

Cifrele se referă doar la cele trei meciuri din faza grupelor. Cei mai mulţi fani de pe stadioanele germane au fost din Turcia, cu 130.000 prezenţi la cele trei meciuri de la Euro. Gazdele, Germania, au avut 125.000 de fani, în timp ce croaţii au fost în jur de 103.000.

Imediat după croaţi au fost albanezii, cu un total de 95.000 de fani în Germania, iar top cinci este completat de români, cu 92.000 de fani.

Englezii, care au inventat termenul de „fani în deplasare”, au ajuns în Germania în număr mult mai mic în comparaţie cu fanii croaţi, cu doar 65.000 de participanţi până acum.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:16

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

23:10

Cristiano Ronaldo a cedat nervos după un gest făcut de Daniele Orsato, în Portugalia – Slovenia! Arbitrul l-a scos din minţi

23:10

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

22:50

Sorana Cîrstea, eliminată de numărul 298 mondial în primul tur la Wimbledon 2024. Românca a pierdut 10 game-uri consecutive

22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și