Închide meniul

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

Publicat: 1 iulie 2024, 23:54

Reclamă
Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

Profimedia

Giorgio Chiellini a lansat o ironie supremă pentru Franţa după ce naţionala lui Deschamps a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un penalty.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024 după ce a beneficiat de două autogoluri şi a marcat un gol din penalty.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

Franţa a câştigat meciul cu Austria prin autogolul lui Max Wober, iar cu Belgia a beneficiat de autogolul lui Vertonghen. În partida cu Polonia, golul Franţei a fost marcat de Mbappe din penalty. „Autogol este cel mai bun atacant al Franţei„, a fost ironia lui Chiellini.

Echipa naţională a Franţei a învins luni, la Dusseldorf, scor 1-0, echipa naţională a Belgiei, în optimile de finală ale Euro 2024. Franţa s-a calificat în sferturi cu un autogol al lui Vertonghen.

Reclamă
Reclamă 4

Într-o primă repriză fără mari valenţe tehnice, belgienii au avut prima ocazie importantă la şutul lui De Bruyne, parat de Mike Maignan, în minutul 24. Au urmat şanse pentru cocoşii galici. Mai întâi a ratat Marcus Thuram, lovitură de cap din careu, respinsă de Casteels, în minutul 33. A urmat apoi Tchouameni, care a irosit două ocazii – prima în minutul 45, şut puţin peste poartă de la marginea careului, apoi, în repriza secundă, minutul 49, şut de la distanţă, repins în corner de Casteels.

În minutul 61 Theo Hernandez a intervenit excelent, blocându-l pe Carrasco în careu, iar Maignan a intervenit extraordinar în faţa lui Lukaku, în minutul 71. Saliba a trimis puţin pe lângă poartă, în minutul 74, anunţând parcă autogolul lui Vertonghen, din minutul 85, fundaşul belgian deviind şutul lui Kolo-Muani.

Franţa s-a impus la limită, 1-0 şi îşi aşteaptă adversarul din sferturi.
FRANŢA: Maignan – Kounde, Upamecano, Saliba, T. Hernandez – Kante, Tchouameni, Rabiot – Griezmann – M. Thuram (Kolo Muani 62), Mbappe. SELECŢIONER: Didier Deschamps.
Reclamă
BELGIA: Casteels – Castagne (De Ketelaere 88), Faes, Vertonghen, Theate – De Bruyne, Onana, Carrasco (Lukebakio 88) – Openda (Mangala 64), Lukaku, Doku. SELECŢIONER: Domenico Tedesco.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:10

Victor Piţurcă e sigur: „Drăguşin e cel mai bun jucător!” Despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Peste tot a stat puţin!”

23:05

Vlad-Ştefan Mihalache, aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Rebecca Diaconescu a cucerit o medalie de argint

22:49

Mihai Stoica, dezvăluiri despre jucătorii de la FCSB de la EURO 2024: „I-au cerut permisiunea lui Edi, dar nu eram iresponsabili”

22:45

Emma Răducanu s-a calificat în turul 3 de la Wimbledon! Victorie categorică pentru britanică la All England Club

22:23

Adrian Porumboiu, reacţie genială după ce Mogoş a fost făcut KO de Dumfries: „Ăia bat de sting, cum să cadă al nostru așa ușor?!”

22:16

Mihai Stoica ştie cine ar putea să îi ia locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Aş merge pe modelul Spaniei”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 4 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și