Închide meniul

Harry Kane, primul jucător schimbat de Gareth Southgate în finala EURO 2024! Decizie curajoasă a selecţionerului Angliei

Bogdan Stănescu Publicat: 14 iulie 2024, 23:38

Reclamă
Harry Kane, primul jucător schimbat de Gareth Southgate în finala EURO 2024! Decizie curajoasă a selecţionerului Angliei

Harry Kane, primul jucător schimbat de Gareth Southgate în finala EURO 2024!

Harry Kane, în finala EURO 2024 / Profimedia Images

Harry Kane a fost primul jucător schimbat de Gareth Southgate în finala EURO 2024! Căpitanul naţionalei Angliei a fost înlocuit în minutul 61 cu Ollie Watkins.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ollie Watkins a fost eroul Angliei în semifinala cu Olanda. Watkins a înscris în minutul 90 al semifinalei de la EURO 2024. El a fost practic cel care i-a dus pe englezi în finala cu Spania de la EURO.

Harry Kane, primul jucător schimbat de Gareth Southgate în finala EURO 2024!

Harry Kane a primit un cartonaş galben în minutul 25 al meciului. Prestaţia lui Kane a lăsat de dorit, iar Southgate nu a avut nicio reţinere în a-l scoate de pe teren.

După ce l-a schimbat pe Kane, în minutul 61, Gareth Southgate l-a introdus pe teren şi pe Cole Palmer. Palmer l-a înlocuit pe Kobbie Mainoo în minutul 70 al finalei EURO 2024. Imediat după schimbare, Cole Palmer a reuşit să egaleze scorul. Bellingham i-a pasat lui Palmer, iar acesta a finalizat cu un şut perfect, lângă bară.

Nico Williams a deschis scorul în finala EURO 2024, Spania – Anglia! Starul cotat de 60 de milioane de euro, dorit de FC Barcelona, a marcat după o pasă foarte bună a lui Lamine Yamal.

Reclamă
Reclamă 4

Nico Williams a finalizat imparabil, la colţul lung, pasa excelentă a lui Lamine Yamal.

Spania a intrat foarte bine în a doua repriză. Acţiunea foarte periculoasă din minutul 47 a fost finalizată perfect, cu gol, de către Nico Williams.

Lamine Yamal l-a văzut pe Nico Williams pe partea stângă şi i-a pasat acestuia. Extrema stângă a naţionalei lui de la Fuente a şutat perfect, la colţul lung. Spaniolii au reuşit să deschidă scorul chiar la primul lor şut pe poartă din finala EURO 2024.

Reclamă

Nico Williams (22 de ani) ar putea ajunge la FC Barcelona. El va deveni coleg şi la Barca cu Lamine Yamal dacă transferul se va încheia.

Athletic Bilbao ar da o lovitură financiară uriaşă dacă îl va vinde pe starul de 22 de ani. Nico Williams este cotat la 60 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Spania: Unai Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Rodri, Fabian Ruiz – Yamal, Olmo, Williams – Morata

Rezerve: Raya, Remiro, Nacho, Vivian, Merino, Joselu, Ferran Torres, Grimaldo, Alex Baena, Zubimendi, Oyarzabal, Jesus Navas, Fermin Lopez

Selecționer: Luis de la Fuente

Anglia: Pickford – Walker, Stones, Guehi – Saka, Mainoo, Rice, Shaw – Foden, Kane, Bellingham

Rezerve: Ramsdale, Henderson, Alexander-Arnold, Trippier, Konsa, Dunk, Gallagher, Toney, Gordon, Watkins, Bowen, Eze, Gomez, Palmer, Wharton

Selecționer: Gareth Southgate

Gareth Southgate, mesaj tranşant despre viitorul lui pe banca naţionalei Angliei

Gareth Southgate a transmis un mesaj tranşant despre viitorul lui pe banca naţionalei Angliei chiar înainte de finala EURO 2024. După ce oficialii Federaţiei şi-au exprimat dorinţa ca acesta să rămâne selecţioner, Southgate a dat de înţeles că există posibilitatea ca el să părăsească naţionala Angliei.

Gareth Southgate a transmis că nu a luat o decizie finală în privinţa viitorului său. Selecţionerul a declarat că este concentrat pe duelul cu Spania, mărturisind că se gândeşte la acest turneu final încă de acum doi ani, de la finalul Mondialului din Qatar.

„Din punct de vedere emoțional, în acest moment ar fi imposibil să iau o decizie rațională. Asta pentru că în ultimii doi ani m-am gândit doar la acest turneu, la cum am putea să câștigăm Campionatul European.

Ultimele șase săptămâni au fost cu adevărat un rollercoaster, astfel că nu pot să mă gândesc acum la ce se va întâmpla după finală. Mă concentrez doar pe pregătirea meciului. Sunt determinat să îmi fac treaba la fel de bine și în aceste zile.

Când am preluat acest post mi-am propus să îmbunătățesc fotbalul englez. În acest mandat cred că am reușit să schimbăm percepția oamenilor din întreaga lume despre naționala Angliei. Cu toate acestea, mereu vor exista dubii dacă nu reușești să câștigi măcar un trofeu. Nu simt presiunea acum, sunt doar concentrat asupra meciului”, a declarat Gareth Southgate, conform skysports.com.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și