Închide meniul

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia! Cifrele fabuloase ale atacantului lui Gareth Southgate

Alex Ioniță Publicat: 16 iunie 2024, 16:48

Reclamă
Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia! Cifrele fabuloase ale atacantului lui Gareth Southgate

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia - Anglia!

Harry Kane / Profimedia

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia! Atacantul selecționatei pregătite de Garteth Southgate are cifre cu adevărat fabuloase în tricoul primei reprezentative.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vara anului trecut, Harry Kane s-a transferat la Bayern Munchen, în schimbul sumei de 95 de milioane de euro. În primul sezon în afara campionatului britanic, atacantul englez a uimit pe toată lumea.

Harry Kane va stabili 3 recorduri în Serbia – Anglia!

În 45 de meciuri jucate pentru bavarezi, Kane a înscris 44 de goluri și a oferit nu mai puțin de 12 pase decisive.

După un sezon excelent, Harry Kane își va începe aventura la EURO 2024 prin doborârea a 3 recorduri de senzație.

În primul rând, odată cu meciul cu Serbia, atacantul Angliei va deveni englezul cu cele mai multe apariții la Campionatul European. De notat este că acesta va fi totuși la egalitate cu Garry Neville, cu câte 12 meciuri la EURO.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, partida cu Serbia va reprezenta meciul cu numărul 23 al lui Kane la un turneu final. Acesta îi va depăși astfel în topul selecțiilor la competițiile majore pe Ashley Cole și pe Raheem Sterling.

Nu în ultimul rând, Harry Kane va deveni singurul jucător englez căpitan la 4 turnee finale diferite. Până acum, atacantul a mai fost „liderul” din teren al Anglei la: Cupa Mondială din 2018, EURO 2020 și Cupa Mondială din 2022.

Partida dintre Anglia și Scoția se va juca pe data de 16 iunie, de la ora 22:00. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Gareth Southgate poate pleca de pe banca Angliei dacă nu câștigă EURO 2024!

Gareth Southgate poate pleca de pe banca Angliei dacă nu câștigă EURO 2024! Chiar selecționerul a dat toate cărțile pe față, într-un interviu acordat publicației Bild, înainte de startul turneului final din Germania.

„Dacă nu câştigăm, probabil că nu voi mai fi aici. Deci aceasta este poate ultima şansă. Eu cred că aproximativ jumătate dintre antrenorii echipelor naţionale pleacă după un turneu final. Aceasta este natura fotbalului internaţional”, a fost începutul discursului.

„Sunt aici de aproape opt ani acum. Aşa că ştiu că nu poţi să ieşi în mod constant în faţa oamenilor şi să spui: „încă puţin, vă rog”, pentru că la un moment dat oamenii îşi pierd încrederea în mesajul tău. Dacă vrem să fim o echipă grozavă şi vreau să fiu un antrenor de top, atunci trebuie să performez şi să performăm în momentele mari”, a declarat Southgate, citat de news.ro.

Antrenorul formaţiei Three Lions a mai adăugat că nu a luat în considerare o prelungire a contractului de selecţioner înainte de Euro:

„Prelungirea nu a fost o opţiune. Motivul este că ar fi existat mai multe critici, ceea ce ar fi pus mai multă presiune asupra echipei. Este mai bine să te gândeşti la aceste lucruri după ce competiţia se termină”.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:35

„Pregătiţi-vă, drumul continuă!” Edi Iordănescu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România: „Moment istoric pentru naţională!”

18:22

Andrei Burcă, promisiune uriașă pentru fani înainte de Slovacia – România! A venit și cu un răspuns direct pentru contestatari

18:01

Cum a ratat o avere un parior! „Blestemul” celor două goluri anulate ale lui Romelu Lukaku

17:50

Cel mai bătrân fotbalist din lume are 57 de ani și nu vrea să se retragă: „Pasiunea nu se stinge!”

17:36

Al treilea transfer al verii la Universitatea Craiova! Jucătorul cerut de Costel Gâlcă în Bănie

17:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia! Echipele de start

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și