Închide meniul
Foto

Ianis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2024, 8:55

Reclamă
Ianis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă

Ianis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României

Ianis Hagi şi Elena/ Colaj Profimedia, Instagram

Ianis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României în optimile EURO 2024. Elena Tănase a fost copleşită de emoţii pe teren, după performanţa remarcabilă bifată de partenerul ei, în tricoul naţionalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elena Tănase nu a lipsit de la niciun meci al naţionalei de la EURO 2024 şi i-a făcut galerie lui Ianis Hagi. Cei doi au nunta programată chiar în ziua finalei Campionatului European, pe 14 iulie.

Ianis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României

Imediat după ce meciul cu Slovacia s-a încheiat, Ianis Hagi a sărbătorit alături de soţia lui. Elena Tănase a postat o fotografie superbă alături de fiul „Regelui”. Cei doi nu au mai ţinut cont de nimic şi s-au îmbrăţişat pasional pe marginea terenului.

„Nu aş putea să fiu mai mândră de atât”, a fost mesajul scurt transmis de Elena Tănase, la fotografia postată cu Ianis Hagi, pe contul ei de Instagram.

Ianis Hagi şi Elena Tănase, după calificarea României în optimile EURO 2024
Ianis Hagi şi Elena Tănase, după calificarea României în optimile EURO 2024/ Instagram

Şi Kira Hagi, sora lui Ianis, a fost prezentă în tribunele arenei din Frankfurt, la duelul dintre România şi Slovacia. Aceasta şi-a filmat fratele în timp ce sărbătorea cu „tricolorul” pe umeri calificarea naţionalei în optimi.

Reclamă
Reclamă 4

Ianis Hagi şi Elena s-au cununat civil chiar în prima zi de Crăciun. Aceştia au dat o petrecere la un restaurant de lux din Bucureşti, având peste 300 de invitaţi.

Ianis Hagi, discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024

Ianis Hagi a avut un discurs uriaş după calificarea României în optimi la EURO 2024. România s-a calificat în optimile de finală de la EURO 2024, de pe primul loc. Naţionala lui Edi Iordănescu a remizat cu Slovacia, scor 1-1, rezultat ce a fost suficient pentru a câştiga grupa.

România a profitat şi de remiza dintre Belgia şi Ucraina şi a reuşit să câştige grupa la golaveraj. Răzvan Marin a transformat penalty-ul obţinut de Ianis Hagi şi a adus calificarea istorică a României. La finalul partidei, Ianis Hagi a avut un discurs emoţionant.

Reclamă

Ne-am îndeplinit primul obiectiv, am ieşit din grupe, am câştigat grupa, aveam şi obiectivul să scoatem lumea în stradă, să-i facem mândri şi cred că am reuşit. Al doilea obiectiv este să terminăm turneul cât mai târziu.

Nu avem frică de nimeni, suntem echilibraţi, avem entuziasm şi calitate. Antrenorii şi mentrorii noştri ne ştiu caracteristicele şi mentalitatea, suntem învingători, mereu încercăm să mergem la victorie. Am ridicat ştacheta, dar e greu să o menţinem. Vom da sută la sută pentru naţională, vom muri pentru acest tricou”„, a spus Ianis Hagi la Pro TV.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

23:10

FotoGermania – Danemarca 0-0. Ocazie uriaşă a danezilor! Meciul a fost întrerupt 20 de minute din cauza furtunii de la Dortmund

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

21:53

Video„E jenant!” Oscar Piastri a răbufnit, după ce i-a fost şters timpul în calificările Marelui Premiu al Austriei

21:35

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și