Închide meniul

„Încă mai avem treabă aici!” George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!”

Viviana Moraru Publicat: 28 iunie 2024, 16:29

Reclamă
„Încă mai avem treabă aici! George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024: „Nu ne e teamă!

George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024

George Puşcaş, în timpul unui meci la EURO 2024/ Profimedia

George Puşcaş a transmis un mesaj de luptă, înaintea duelului României din optimile EURO 2024. Atacantul naţionalei a transmis că nu se teme de partida cu Olanda, mărturisind că „tricolorii” pot produce surpriza şi se pot califica în sferturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Olanda în optimile EURO 2024. Partida se va disputa marţi, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

George Puşcaş, mesaj de luptă înaintea duelului României din optimile EURO 2024

George Puşcaş le-a mulţumit fanilor români, pentru susţinerea fabuloasă de care a avut parte naţionala, în Germania. Acesta a transmis că „tricolorii” încă nu şi-au încheiat parcursul la EURO 2024, şi sunt încrezători înaintea meciului cu Olanda.

De asemenea, Puşcaş consideră că performanţa României, de a câştiga grupa la EURO 2024, este una istorică, iar următoarele generaţii vor lua exemplul elevilor lui Edi Iordănescu, la următoarele turnee finale.

„A fost o emoție de nedescris, pentru că ceea ce am reușit să realizăm este ceva imens, probabil nici nu realizăm încă în totalitate. Vom realiza abia peste puțin timp, poate ani, când această calificare va fi istorică, așa cum este deja, ne vom bucura îndeajuns atunci când vom avea mai mult timp liber la dispoziție. Încă avem treabă și încă avem o misiune de completat și sper să o facem bine.

Reclamă
Reclamă 4

Nici nu era nevoie de multe cuvinte spuse între noi, pentru că privirile noastre și bucuria de după meci din vestiar, celebrarea și tot ce s-a întâmplat a lăsat de înțeles că ce am făcut a fost ceva imens. Nu mai era nevoie de cuvinte pentru că feeling-ul pe care l-am avut și energiile noastre s-au unit și ne-am dat seama că se întâmplă ceva mare.

„Presiunea o aducem în favoarea noastră!”

Presiunea a fost de la bun început și va fi mereu pe echipa națională. Nu cred că există un nivel mic sau mai mare de presiune. Cred că a fost o presiune continuă, nu doar la noi, cred că presiune va fi mereu oriunde vei performa și vei juca. Nu ar trebui să fie o presiune mai mare. Din contră, ar trebui să ne bucurăm de moment și să realizăm că tot ceea ce se întâmplă s-a creat pentru că noi am construit drumul acesta. Presiunea asta trebuie să o aducem în favoarea noastră, fanii s-au adunat într-un număr mare, trebuie să profităm de căldura și de suportul lor, care ne pot duce către cele mai înalte culmi.

Mă bucură ceea ce s-a spus, toate cuvintele bune și toate cuvintele rele care s-au scris despre mine, pentru că doar așa putem răspunde pe teren. Ar trebui să ne gândim la performanța pe care am făcut-o și la ceea ce ne așteaptă în viitor. Ceea ce a zis Mister sunt cuvinte puternice, pentru că românul se regăsește în multe momente din ceea ce noi am trăit și cred că fotbalul unește cumva poporul nostru. Când avem performanțe, românul se simte mândru că naționala câștigă. Asta ne bucură foarte mult și suntem cumva responsabili și de fericirea lor. Sper să aibă parte de cât mai multe bucurii.

Reclamă

„Nu poate fi o normalitate când câştigi grupa!”

Nu poate să fie o normalitate când câștigi grupa în calificări, la European, nu e o normalitate, e un succes enorm, ar trebui să ne bucurăm de el, dar nu ar trebui să ne mulțumim cu ceea ce se întâmplă momentan. Următoarele generații să poată lua exemplu de la ceea ce se produce în momentul de față și să știe că se poate și mai bine.

Mentalitatea noastră va rămâne aceeași, nu ar trebui să mai fie loc de schimbări, noi am continuat cu aceeași mentalitate cu care am pornit din calificări, continuăm cu aceleași prestații, aceleași rezultate și multe de schimbat nu sunt. Suntem într-un moment în care avem încredere în noi, în grup, ar trebui să fim cât mai productivi, iar ceea ce se va întâmpla să fie rezultatul a ceea ce producem noi zi de zi. Nu ne este teamă, nu e vorba de teamă, ar trebui să fie o mândrie că jucăm un meci al eliminării într-un European și este care pe care, nu este nicio teamă, este doar recunoștința care ne face să împingem cât mai mult echipa și să ajungem cât mai departe posibil”, a declarat George Puşcaş, într-un interviu pentru FRF TV.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:40

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 1-1. Bellingham a egalat în minutul 5 al prelungirilor, cu o execuţie magnifică

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

20:27

FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

20:19

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen: „A fost disperat! Mi-a distrus cursa şi maşina”

19:41

Valentin Mihăilă a semnat din cantonamentul naţionalei contractul pe 3 ani şi a reacţionat imediat

19:21

Andrei Raţiu, înainte de România – Olanda: „Dacă ne calificăm, numele noastre ar rămâne în istorie!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și