Închide meniul

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

Alex Masgras Publicat: 16 iunie 2024, 14:10

Reclamă
Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

Istvan Kovacs, în timpul finalei Europa League 2024 / Profimedia

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024. Arbitrul român nu va conduce niciun meci din prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul European de fotbal din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forul continental a anunţat lista completă a arbitrilor din prima etapă, după ce a adăugat şi centralii partidelor de pe 17 şi 18 iunie.

Istvan Kovacs trebuie să mai aştepte debutul la EURO 2024! Decizia luată de UEFA

Istvan Kovacs, Vasile Marinescu, Ovidiu Artene şi Cătălin Popa trebuie să mai aştepte până la primul meci de la acest turneu final. Etapa a doua din faza grupelor va avea loc în perioada 19-22 iunie.

Istvan Kovacs poate arbitra doar 10 din cele 12 meciuri din fiecare etapă, el nefiind eligibil pentru duelurile din grupa României.

Istvan Kovacs a fost prezent şi la Cupa Mondială din 2022, acolo unde a fost rezervă de 8 ori, el fiind singurul arbitru european care nu a condus niciun meci la turneul din Qatar.

Reclamă
Reclamă 4

În urmă cu câteva săptămâni, Istvan Kovacs a mai arbitrat şi finala Europa League dintre Atalanta şi Bayer Leverkusen, într-un meci care a avut loc la Dublin. Aceasta a fost a două finală europeană a arbitrului român, după ce a fost la centru şi la prima finală Conference League, în 2022, la partida dintre AS Roma şi Feyenoord.

Suedezul Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024

Suedezul Glenn Nyberg va arbitra România – Ucraina, primul meci al „tricolorilor” la EURO 2024. Partida se va disputa luni, de la ora 16:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Suedezul Glenn Nyberg arbitrează meciul României cu Ucraina, de la Euro-2024, care se va disputa, luni, de la ora 16.00, la Munchen.

Reclamă

Glenn Nyberg va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Mahbod Beigl şi Andreas Soderqvist. Rezervă va fi norvegianul Espen Eskas, iar în camera VAR se va afla Rob Dieperink.(Olanda), Pol van Boekel (Olanda) şi Jerome Brisard (Franţa).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și