Închide meniul
Foto

Iubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare: „A fost totul un coşmar!” Primul gest făcut de fotbalistul Ungariei

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 21:42

Reclamă
Iubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare: „A fost totul un coşmar!” Primul gest făcut de fotbalistul Ungariei

Iubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare

Barnabas Varga a căzut inconştient pe teren, în timpul meciului Ungaria - Scoţia/ Profimedia, Instagram

Iubita lui Barnabas Varga a oferit o reacţie tulburătoare, după ce fotbalistul a căzut inconştient pe teren, în timpul meciului cu Scoţia. Laura a transmis că a trăit un coşmar, dezvăluind şi cum se simte atacantul, după ce a fost operat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barnabas Varga a căzut pe teren, iar coechipierii lui au început să plângă. Partida dintre Ungaria şi Scoţia a fost întreruptă, până când atacantul a fost scos cu targa de pe teren şi transportat de urgenţă la spital.

Iubita lui Barnabas Varga, reacţie tulbutăroare

Varga a fost supus imediat unei operaţii, după ce a suferit mai multe fracturi la nivelul feţei. Iubita lui a dezvăluit că acesta a trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală suferită. Laura le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de care partenerul ei a avut parte.

„Vă mulțumim pentru mesajele voastre amabile de susținere. Barni a terminat operația. Îl așteaptă puțină odihnă, dar va fi bine”, a transmis Laura, iubita lui Barnabas Varga, pe Instagram.

Varga a reacţionat şi el şi a repostat mesajul pe contul lui de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, într-un interviu pentru presa maghiară, iubita lui Barnabas Varga a transmis că a trăit momente cumplite, atunci când şi-a văzut partenerul inconştient pe teren.

„Este imposibil de descris ce am simțit, totul a fost un coșmar, nici nu vreau să vorbesc despre asta. Ce contează este că Barni este bine având în vedere circumstanțele. A ieșit cu bine din operația din seara asta. Intervenția a avut succes. Le mulțumește fanilor pentru mesajele frumoase pe care le-a primit. Deocamdată nu are rost să vorbim despre altceva”, a declarat Laura, conform nemzetisport.hu.

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1

Ce s-a întâmplat cu Barnabas Varga, după ce s-a prăbuşit pe teren, în Scoţia – Ungaria 0-1, e un aspect dezvăluit chiar de selecţionerul maghiarilor. Varga a fost scos pe targă, după ce o ciocnire cu portarul scoţian Angus Gunn.

Reclamă

El se află acum în afara oricărui pericol, iar Marco Rossi, selecţionerul Ungariei, a dezvăluit că Varga va fi operat şi nu va mai evolua la EURO 2024, dacă Ungaria va ajunge în optimi.

„Barnabas era inconştient, coechipierii săi erau îngrijoraţi pentru el, iar medicii au întârziat să vină, probabil pentru că nu şi-au dat seama de starea lui. Acum el este în afara pericolului. Are o fractură aici (n..r – planşeul orbital stâng). Va fi operat şi nu va mai putea juca cu noi la Euro”, a spus Rossi.

Şi Roland Sallai, ales omul meciului, a vorbit despre coechipierul său: „A fost un moment teribil într-un meci ca acesta. El este bine acum. Trebuie să facă o operaţie minoră, dar starea lui este stabilă. Îi ţinem pumnii şi sperăm să revină în curând. După acest incident, am luptat pentru el, am vrut să câştigăm pentru el şi am reuşit. Îi dedicăm această victorie”.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:30

VIDEOLuke Browning, pole-position în Formula 3 din Austria! Cursa de sprint de la Spielberg e LIVE în AntenaPLAY (sâmbătă, ora 10:30)

15:26

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu s-a înţeles cu un mijlocaş din Polonia

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și