Închide meniul

Jucătorii Slovaciei, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO! Cum au reacționat după victoria României

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 16:38

Reclamă
Jucătorii Slovaciei, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO! Cum au reacționat după victoria României

Jucătorii Slovaciei, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO!

Profimedia

Jucătorii Slovaciei sunt cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO. Adversarii României au dezvăluit că se așteaptă la un meci dificil împotriva selecționatei lui Serghei Rebrov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima etapă din grupa E, România a învins-o pe Ucraina cu scorul de 3-0. De cealaltă parte, Slovacia s-a impus în fața Belgiei cu scorul de 1-0. Ambele partide au fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Jucătorii Slovaciei, cu picioarele pe pământ înainte de meciul cu Ucraina de la EURO!

Fotbaliştii naţionalei Slovaciei nu cred că meciul de vineri cu Ucraina, din Grupa E de la EURO 2024, va fi mai uşor decât cel cu Belgia, încheiat cu victoria surprinzătoare a echipei antrenate de Francesco Calzona, scrie miercuri Reuters, notează agerpres.ro.

În prima sa partidă la EURO 2024, Slovacia, care este doar locul 48 în clasamentul FIFA, s-a impus luni cu 1-0 în faţa Belgiei după golul reuşit de Ivan Schranz în minutul 7. În aceeaşi zi, România a surclasat Ucraina, scor 3-0.

O victorie în meciul de vineri de la Dusseldorf ar aduce calificarea Slovaciei în optimi de finală, ceea ce ar egala cea mai mare perfomanţă a acestei naţionale la un Campionat European, reuşită în 2016.

Reclamă
Reclamă 4

„Vă spun adevărul, am fost surprins de rezultatul Ucrainei”, a declarat într-o conferinţă de presă mijlocaşul Tomas Suslov, al cărui tată este ucrainean.

„Cu siguranţă, ştim că trei puncte nu vor fi suficiente pentru noi. Ieri am vorbit deja despre faptul că nu putem subestima pe nimeni, fiindcă încă nu ne-am calificat. Nu ne aşteptăm la un meci mai uşor decât cel cu Belgia. Dacă vrem să reuşim, va trebui să jucăm cel puţin la fel de bine”, a adăugat el.

Dubravka: „Nu facem niciun fel de calcule!”

Automulţumirea este puţin probabilă la o foarte experimentată echipă a Slovaciei, al cărui unsprezece de start din primul meci a avut o medie de vârstă de 31 de ani, cu trei jucători, fundaşul dreapta Peter Pekarik, mijlocaşul Juraj Kucka şi portarul Martin Dubravka, având peste 35 de ani.

Reclamă

„A fost extraordinar să învingem naţionala aflată pe locul 3 în clasamentul FIFA. Dar nu facem niciun fel de calcule. Următorul meci este vital şi trebuie să ne pregătim pentru următorul adversar”, a spus Dubravka.

Învinsă clar de România la debutul său la EURO 2024, Ucraina nu a mai pierdut două meciuri oficiale la rând din anul 2020, aminteşte Reuters.

În partida cu Slovacia, selecţionerul Ucrainei, Serhi Rebrov, aşteaptă o reacţie de la fotbalişti ca Mihailo Mudrik şi Oleksandr Zincenko.

„Ei ştiu că au jucat slab. Reprezentăm o ţară mare care luptă de doi ani pentru libertatea sa. Ei i-au dezamăgit pe suporterii noştri. Împotriva Slovaciei, trebuie să arătăm o cu totul altă echipă a Ucrainei”, a spus Rebrov

Românul care a prins echipa ideală a primei etape de la EURO 2024

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024 este Dennis Man. Jucătorul Parmei şi-a trecut în cont două pase de gol în România – Ucraina 3-0, unul dintre cele mai importante meciuri din istoria tricolorilor.

Chiar dacă nu s-a aflat pe lista marcatorilor, fostul fotbalist de la FCSB a ieşit în evidenţă cu cele două assist-uri oferite la golurile înscrise de Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş.

Astfel, spaniolii de la Marca l-au inclus pe Dennis Man în echipa ideală a primei etape a grupelor de la EURO 2024, acesta fiind trecut în linia de mijloc, alături de Kante şi Fabian.

Echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024 (4-3-3): Verbruggen (Olanda) – Hernandez (Franța), Hancko (Slovacia), Bastoni (Italia), Carvajal (Spania) – Fabian (Spania), Kante (Franța), Dennis Man (România) – Musiala (Germania), Gakpo (Olanda), Arda Guler (Turcia).

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58 26 iun.

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55 26 iun.

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53 26 iun.

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45 26 iun.

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31 26 iun.

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16 26 iun.

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și