Închide meniul

Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia: „A fost formidabil!”

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 20:30

Reclamă
Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia: „A fost formidabil!

Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia

Dorinel Munteanu, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia, a fost Florin Niţă. Antrenorul celor de la Oţelul a transmis că portarul naţionalei a avut o evoluţie excelentă, în a doua partidă a „tricolorilor”, de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se pregăteşte acum de duelul decisiv cu Slovacia. Partida se va disputa miercuri, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Jucătorul remarcat de Dorinel Munteanu, după ce România a fost învinsă de Belgia

Dorinel Munteanu s-a declarat mulţumit de evoluţia României, din duelul cu Belgia, fiind convins de faptul că naţionala poate obţine victoria cu Slovacia. Fostul internaţional a transmis că duelul din ultima rundă a grupelor nu ar trebuit abordat la egal.

„Munti” consideră că „tricolorii” se pot califica în optimile EURO 2024 pe „mâna lor”, fără a se ridica suspiciuni asupra meciului cu Slovacia.

Poate că presingul acela agresiv l-am făcut puțin prea sus de data asta, date fiind valoarea lor, viteza lor și au apărut acele breșe. Ne-a scos Niță, care a fost formidabil, dar după aceea și noi am avut ocazii mari, în care puteam marca. Dacă înscriam și noi la 1-0, e foarte posibil ca jocul să fi curs altfel.

Reclamă
Reclamă 4

Dar per total, mie mi-au plăcut atitudinea și organizarea echipei. Cu aceste principii păstrate și în partida cu Slovacia, eu sunt încrezător că mergem mai departe.

Este o grupă nebună din cauză că noi am câștigat nesperat cu Ucraina, jucând foarte bine, iar Slovacia a furnizat și ea surpriza trecând de Belgia”, a declarat Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct

„Va face România blat cu Slovacia?”, a fost întrebarea la care Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct! Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre ultima partidă din grupa tricolorilor.

Reclamă

În istoria fotbalului românesc, la nivel de echipă națională, nu îmi aduc aminte de blaturi. La alții, da, și la mondiale. Am exemple multe.

România nu a fost implicată niciodată în aceste jocuri. Jocul poate fi fără prea mari riscuri, asta este. Dar în niciun caz nu suntem cu gândul la un blat.

Trebuie să jucăm rațional, să ne gândim care este avantajul nostru. Dacă putem să luăm 3 puncte ar fi ideal. Dacă nu, trebuie să conservăm egalul, este lucrul cel mai logic.

E un moment în care cel mai important lucru este faptul că românii s-au unit. E ceva remarcabil. Văd ce simte lumea în jurul meu, după meciul cu Belgia toți spuneau că ne calificăm”, a spus Mihai Stoichiță, la conferința de presă.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și