Închide meniul

„Lamentabil. Nu sunt scuze!” Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!”

Publicat: 29 iunie 2024, 21:35

Reclamă
„Lamentabil. Nu sunt scuze! Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024: „Ruşinos!

Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, care au fost eliminaţi în optimile de finală de la EURO 2024. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB i-a făcut praf pe fotbaliştii lui Luciano Spaletti, la finalul meciului Elveţia – Italia, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Freuler (37) şi Vargas (46) au marcat golurile cu care Elveţia a trimis acasă campioana en-titre. Golul de 2-0 a fost înscris după numai 26 de secunde de la startul reprizei secunde.

Mihai Stoica a dat de pământ cu jucătorii Italiei, după eliminarea de la EURO 2024

Mihai Stoica asigură că Italia a făcut cel mai slab meci din ultimele decenii.

Toată lumea se aștepta ca Italia să nu facă mare lucru, dar nici chiar așa. Una e să fii eliminat ratând ocazii mari, una e să te comporți lamentabil. E aproape neverosimil ca Italia să se prezinte la modul ăsta. Nu sunt scuze!

Ai jucat cu Elveția, o națională făcută pe scheletul de la Bologna. Tu ești făcută pe scheletul lui Inter, echipa care a dominat Serie A. Nu ai cum să te prezinți în halul ăsta. Nu înțeleg un singur lucru. De ce Spalletti nu a făcut ce a făcut Simone Ingazhi? Joacă sistemul lui Inter! Folosește sistemul de acolo.

Reclamă
Reclamă 4

Mă uit din 1978 la turneele finale. Nu am văzut o Italia mai slabă! Nu există termen de comparație. Italia a dominat mereu fotbalul mondial. Nu s-a făcut de râs niciodată.

Dacă echipa noastră juca la modul ăsta îi făceam zob. N-au existat! Cea mai rușinoasă prestație a Italiei al un turneu final din istoria recentă!„, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Elveţia a eliminat campioana europeană en-titre, Italia

Echipa naţională a Elveţiei s-a calificat sâmbătă în sferturile de finală ale Euro 2024, după ce a învins, la Berlin, scor 2-0, chiar deţinătoarea trofeului, echipa Italiei.

Reclamă

La Berlin, Donnarumma a salvat la şutul lui Embolo, din minutul 24, dar nu a mai putut face nimic la golul lui Remo Freuler, din minutul 37. Ruben Vargas a pasat în careu prentru Freuler, acesta a şutat, fundaşul italian Mancini a deviat uşor balonul şi elveţienii au deschis scorul. În minutuul 45+1 Donnarumma a intervenit la şutul lui Rieder, respingând în bară, apoi balonul a ieşit în corner.

Imediat după reluare, elveţienii şi-au majorat avantajul, la două goluri, prin golul superb înscris de Vargas, în minutul 46. În minutul 52 Schar a fost aproape de autogol, trimiţând cu capul în bara propriei porţi, iar Scamacca a lovit şi el bara în minutul 75. S-a încheiat 2-0 pentru Elveţia, care păşeşte în sferturi, în timp ce campioana en-titre a Europei a dezamăgit la acest turneu final pe care îl şi părăseşte după optimile de finală.

ELVEŢIA: Sommer – Schar, Akanji, R. Rodriguez – Aebischer (Steffen 90+2), Freuler, Xhaka, Rieder (Stergiou 72) – Ndoye (Sierro 77), Embolo (Duah 77), Vargas (Zuber 71). SELECŢIONER: Murat Yakin

ITALIA: Donnarumma – Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Darmian (Cambiaso 75) – Cristante (L. Pellegrini 75), Fagioli (Frattesi 86), Barella (Retegui 64) – Chiesa, Scamacca, El Shaarawy (Zaccagni 46). SELECŢIONER: Luciano Spalletti

Cartonaşe galbene: Barella 35, El Shaarawy 45, Mancini 57

Arbitri: Szymon Marciniak – Tomasz Listkiewicz, Adam Kupsik (toţi din Polonia) – Facundo Tello (Argentina)

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:16

Ronald Koeman, înainte de România – Olanda: „Nu trebuie să ne panicăm! Acceptăm criticile!”

21:50

LIVE TEXTPortugalia – Slovenia 0-0. Lusitanii, favoriţi pentru un loc în sferturi. Cristiano Ronaldo, prima ocazie a Portugaliei

21:31

Nicolae Mitea, discurs incredibil înainte de România – Olanda: „Ronald Koeman e tatăl meu din fotbal”

21:23

Daniel Popa nu se teme de Gigi Becali, după transferul la FCSB: „Am fost la Dinamo, știu cum e la cluburile de tradiție!”

20:55

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

20:50

Franţa – Belgia 1-0. Autogolul lui Vertonghen i-a calificat pe francezi în sferturi la EURO 2024. Mbappe, evoluţie „ştearsă”!

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris
Citește și