Închide meniul

„Lipsă de creativitate!” Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024! Verdictul adversarilor

Alex Ioniță Publicat: 12 iunie 2024, 19:31

Reclamă
„Lipsă de creativitate! Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024! Verdictul adversarilor

Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024!

Jucătorii României, în meciul cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024 / Profimedia

Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024! Jurnaliștii au vorbit despre selecționata lui Edi Iordănescu, cu câteva zile înainte de debutul la turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„România, o lipsă de creativitate care stârneşte îngrijorare”, scrie miercuri site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, cu ceva mai mai mult de o săptămână înaintea meciului de la EURO 2024 dintre selecţionatele antrenate de Edward Iordănescu şi Domenico Tedesco.

Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024!

„Doar trei goluri în patru meciuri amicale. Tricolorii sperau fără îndoială că vor avea o pregătire mai reuşită. Exceptând Columbia, coechipierii lui Răzvan Marin au înfruntat adversari abordabili. Irlanda de Nord, Bulgaria şi Liechtenstein s-au deplasat la Bucureşti. Doar prima dintre acestea (Irlanda de Nord – n. r.) a primit gol. Semn al unor adevărate probleme ofensive ale românilor”, comentează RTBF, potrivit căreia primul meci al României la turneul final, împotriva Ucrainei, ar putea fi deja decisiv, notează agerpres.ro.

Dintre cei trei adversari ai Belgiei în Grupa E, Slovacia „este, fără îndoială, cel care sperie cel mai puţin”, dar este în formă, aşa cum arată rezultatele ultimelor amicale, şi are la dispoziţie tot lotul, în frunte cu Milan Skriniar, notează RTBF.

Ucraina este „adevăratul adversar numărul unu” al Belgiei, pe care ar putea s-o destabilizeze, opinează site-ul citat.

Reclamă
Reclamă

„Indiferent de forma adversarilor, Diavolii noştri vor fi favoriţi la fiecare meci. Depinde de ei să-şi asume statutul”, conchide RTBF.

La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va debuta pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Preşedintele federaţiei din Slovacia a anunţat obiectivul de la EURO 2024: „De-asta mergem în Germania”. Ce a spus despre România

Jan Kovacik, preşedintele din Slovacia, este de părere că o ieşire din grupă ar fi un real succes pentru ţara sa. Mai mult, el crede că acest obiectiv este realizabil, dacă jucătorii ţării sale vor repeta prestaţiile din meciurile cu Ţara Galilor şi Portugalia.

Reclamă

În ceea ce priveşte adversarele, Kovacic consideră că România şi Ucraina sunt adversari redutabili:

„Vrem să repetăm prestaţiile din meciul cu Ţara Galilor şi cu Portugalia, din preliminarii. Dacă repetăm aceste prestaţii, ne putem gândi că vom avea succes. Asta ne-ar duce în optimi. Nu ascundem faptul că acesta este obiectivul nostru. De aceea mergem în Germania.

Toate echipele care au ajuns la Campionatul European au o anumită valoare. Nu aş spune că Belgia este favorită clară şi că România şi Ucraina sunt adversare facile. Totul depinde de ziua pe care o ai şi de cât de bine te descurci”, a declarat Jan Kovacik, potrivit tvnoviny.sk.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:37

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen! Reuşita de senzaţie care i-a făcut pe fani să o ia razna

20:24

Dominik Szoboszlai, ratare uluitoare în Wolverhampton – Liverpool! Coechiperii și-au pus mâinile în cap

20:05

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele de start

20:00

LIVE TEXTCFR Cluj – UTA 1-3. Kadiri și Omondi, spectacol total! Dezastru pentru echipa lui Dan Petrescu!

19:37

Dan Petrescu a rămas „mască”, după greşeala uriaşă a lui Ciprian Deac din CFR Cluj – UTA! Imaginile surprinse

19:35

„Se deghizează!” Andrei Rațiu, comparat cu Zinedine Zidane de Marca după Rayo – Leganes 1-1. Nota primită de român

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și