Închide meniul

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

Alex Masgras Publicat: 1 iulie 2024, 10:28

Reclamă
Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: "Am fi putut câştiga cu 8-1"

Luis de la Fuente, în timpul meciului Spania - Georgia / Profimedia

Luis de la Fuente a avut un discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei. „Furia Roja” s-a calificat în sferturile de finală de la EURO 2024, după victoria de la Koln cu 4-1. Spaniolii au întors rezultatul, după ce Georgia a preluat conducerea în minutul 18, atunci când Le Normand a trimis balonul în propria poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a revenit însă şi a egalat până în pauză, după care a defilat în repriza secundă. Luis de la Fuente, selecţionerul Spaniei, consideră că echipa sa putea să marcheze chiar şi opt goluri în meciul din optimi, fiind impresionat de modul în care jucătorii săi şi-au păstrat calmul.

Luis de la Fuente, discurs categoric după victoria Spaniei în faţa Georgiei: „Am fi putut câştiga cu 8-1”

Selecţionerul Luis de la Fuente crede că Spania ar fi putut câştiga cu 8-1 meciul cu Georgia, din optimile Euro-2024, în care s-a impus, scor 4-1.

„Nu putem controla jocul tot timpul. Adversarii noştri sunt buni şi pot marca şi ei. Dar noi ne-am păstrat calmul şi ne-am creat multe ocazii, şi am fi putut termina meciul cu 8-1”, a spus el, potrivit news.ro.

„Ştiam că pericolul vine din contraatacuri şi din tranziţii, dar (înainte de gol) ei nu au avut niciun şut şi au marcat cu un autogol”, a spus antrenorul, care a considerat că oamenii săi au avut „controlul total al jocului, în afară de câteva minute”.

Reclamă
Reclamă 4

„Fiecare situaţie (de meci) ne face mai buni, pentru că învăţăm din fiecare situaţie”, a continuat el, înainte de a sublinia încă o dată calmul arătat de jucătorii săi în ciuda unui început dificil.

Willy Sagnol a răbufnit după faza controversată din Spania – Georgia: „Habar n-avem să folosim VAR-ul. Ar trebui să luăm o pauză”

Willy Sagnol, selecţionerul Georgiei, a fost extrem de deranjat de decizia de a valida golul. Fostul internaţional francez consideră că VAR-ul este un lucru foarte bun pentru fotbal, singura problemă fiind cu modul în care acesta este folosit. La cald, el a făcut o propunere uluitoare, aceea de a lua o pauză de la VAR, până când arbitrii vor reuşi să analizeze la fel toate fazele litigioase.

Pe traiectoria şutului trimis de Rodri se afla Alvaro Morata, jucător care se afla în offside. Faza a fost analizată în camera VAR, dar oficialii partidei au validat reuşita în cele din urmă, spre nemulţumirea Georgiei.

Reclamă

De asemenea, el a făcut o comparaţie şi cu faza controversată din Olanda – Franţa, când Xavi Simons a înscris un gol asemănător, dar reuşita sa a fost anulată atunci după consultarea VAR:

„E dificil de vorbit despre acel offside, dar dacă vreţi opinia mea, e offside clar. Dacă la Dumfries a fost offside împotriva Franţei, atunci aici a fost de 10 ori mai mult offside.

VAR-ul este fantastic, dar habar n-avem să îl folosim cum trebuie. Deciziile sunt luate de aceiaşi oameni care stau cu 10 monitoare în faţa lor, analizează totul, dar deciziile diferă de la un meci la altul. Din acest motiv jucătorii nu mai înţeleg nimic, nici staff-urile, nici antrenorii. VAR-ul e grozav, dar până când nu îl vom folosi cum trebuie, poate că ar trebui să facem o pauză din a-l folosi.

Dacă la pauză mai aveam avantajul de 1-0 poate că aveam mai multă energie în repriza secundă. Apoi ni s-a accidentat un jucător foarte important. Am pierdut foarte multe în acele 20 de secunde. Dar Spania a meritat victoria, nu e nimic de spus”, a declarat Willy Sagnol, potrivit theguardian.com.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și