Închide meniul

„M-aş arunca de pe pod pentru naţională!” Vasile Mogoş, mesaj incredibil înainte de România – Belgia. Ce a spus despre Moruţan

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2024, 13:55

Reclamă
„M-aş arunca de pe pod pentru naţională! Vasile Mogoş, mesaj incredibil înainte de România – Belgia. Ce a spus despre Moruţan

Vasile Mogoş, mesaj incredibil înainte de România - Belgia

Vasile Mogoş, la conferinţa de presă / AS.ro

Vasile Mogoş a avut un mesaj incredibil înainte de meciul România – Belgia, din grupa E de la EURO 2024, care va sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorul de 31 de ani al lui CFR Cluj promite dăruire totală în confruntarea care îi poate califica pe tricolori în optimile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mogoş nu a jucat niciun minut în victoria istorică cu Ucraina, scor 3-0, dar este gata să facă diferenţa împotriva naţionalei lui Lukaku şi Kevin De Bruyne. A folosit cuvinte uriaşe şi despre Olimpiu Moruţan.

Vasile Mogoş, mesaj incredibil înainte de România – Belgia

Eu cred că suntem 26 de titulari în echipa asta. Nu contează cine joacă și cine nu. Eu cred în grupul ăsta, suntem toți de suflet, așa cum a spus Mister.

Cred că și dacă îl întreabă pe Moruțan dacă intră pe teren, o face și cu un picior rupt, intră și face diferența! Bineînțeles că îmi doresc să joc, dar și prin bancă, prin tribună… eu m-aș arunca de pe pod pentru națională, pentru că asta înseamnă să ai suflet. Și cred că Mister a înțeles asta, cum sunt eu sunt și ceilalți 25. Plus Moruțan„, a declarat Vasile Mogoş la conferinţa de presă.

Fotbalistul CFR-ului nu vrea să se gândească acum la calificarea în „optimile” de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

A fost extraordinar ce s-a întâmplat cu Ucraina, cred că cea mai frumoasă atmosferă de când trăiesc fotbalul. Cred că la fel a fost și pentru colegii mei. Am fost cu toții bucuroși. Ați văzut și voi, am arătat că știm să ne bucurăm împreună și sperăm să fie tot așa și la următorul meci.

Am avut piele de găină 100 de minute, de când au intrat colegii, la imn, la goluri… Emoții mai mari cred că n-am avut niciodată în viață.

Nu vorbim despre calificare, o luăm meci de meci. Urmează Belgia și ne gândim doar la asta. Bineînțeles, va fi diferit, o să aibă și Belgia presiune, dar ne gândim doar la noi„, a mai spus Mogoş.

Reclamă

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024 este Dennis Man. Jucătorul Parmei şi-a trecut în cont două pase de gol în România – Ucraina 3-0, unul dintre cele mai importante meciuri din istoria tricolorilor.

Chiar dacă nu s-a aflat pe lista marcatorilor, fostul fotbalist de la FCSB a ieşit în evidenţă cu cele două assist-uri oferite la golurile înscrise de Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş.

Astfel, spaniolii de la Marca l-au inclus pe Dennis Man în echipa ideală a primei etape a grupelor de la EURO 2024, acesta fiind trecut în linia de mijloc, alături de Kante şi Fabian.

Echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024 (4-3-3): Verbruggen (Olanda) – Hernandez (Franța), Hancko (Slovacia), Bastoni (Italia), Carvajal (Spania) – Fabian (Spania), Kante (Franța), Dennis Man (România) – Musiala (Germania), Gakpo (Olanda), Arda Guler (Turcia).

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:59

Notele primite de jucătorii echipei naționale, după Slovacia – România 1-2. Care a fost cel mai bun „tricolor”

20:54

Cele două adversare pe care le poate întâlni România în optimi la EURO 2024, după ce a câştigat grupa E

20:54

Câţi bani primeşte FRF, după calificarea României în „optimi” la EURO 2024. Tricolorii aduc în conturi o sumă uriaşă

20:53

Ucraina – Belgia 0-0! Selecționata lui Rebrov, eliminată de la EURO 2024! Belgienii au terminat grupa pe locul al 2-lea

20:30

Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024

20:27

Cum au numit ucrainenii penalty-ul obţinut de Ianis Hagi în Slovacia – România: „A fost măcar fault?”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și