Închide meniul

Mesajul postat de Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! Reacția superstarului a strâns milioane de aprecieri

Alex Ioniță Publicat: 19 iunie 2024, 18:57

Reclamă
Mesajul postat de Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! Reacția superstarului a strâns milioane de aprecieri

Mesajul postat de Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria - Franța 0-1!

Profimedia

Iată mesajul postat de Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1! „Fără riscuri, nu există victorii”, a scris miercuri fotbalistul francez Kylian Mbappe pe Instagram, la câteva zile după ce a suferit o fractură nazală în meciul cu Austria (1-0) de la EURO 2024, relatează L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Indisponibil, din cauza fracturii nazale, pentru meciul cu Olanda, al doilea din faza grupelor, căpitanul naţionalei Franţei a postat miercuri un mesaj pe Instagram care arată dorinţa sa de a reveni cât mai repede pe teren.

Mesajul postat de Kylian Mbappe, după accidentarea din Austria – Franța 0-1!

Atacantul a fost deja ironic în legătură cu masca pe care va trebui să o poarte după meciul cu Austria. El este conştient că o revenire prematură, însoţită de absenţa unei operaţii, ar putea fi riscantă în cazul unui alt şoc, notează agerpres.ro.

Data la care Mbappe va fi din nou apt de joc rămâne încă necunoscută.

Fundaşul francez William Saliba a declarat, miercuri, despre Mbappe că „sunt veşti bune, el se simte mai bine”.

Reclamă
Reclamă 4

Federaţia franceză de fotbal (FFF) a anunţat că Mbappe nu va fi operat în perioada imediat următoare şi va evolua cu o mască pe faţă la revenirea sa în competiţie.

Un român a stabilit recordul de viteză în prima etapă a grupelor de la EURO 2024!

Un român a stabilit recordul de viteză în prima etapă a grupelor de la EURO 2024. „Tricolorii” au debut perfect la turneul final din Germania şi s-au impus cu 3-0 în faţa Ucrainei, la capătul unei partide de vis.

Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Denis Drăguş au fost marcatorii celor trei goluri de la Munchen, dar nu au fost singurii jucători remarcaţi ai partidei de debut de la EURO 2024.

Reclamă

În meciul România – Ucraina, Valentin Mihăilă, intrat pe teren în repriza secundă, a întregistrat o viteză de 35,9 km/h. Aceasta a fost cea mai mare viteză înregistrată până acum la turneul final din Germania, potrivit uefa.com.

Cu această viteză, Valentin Mihăilă este peste mai mulţi jucători importanţi precum Kylian Mbappe (locul 4 – 35,2 km/h) şi Kyle Walker (locul 7 – 34,6 km/h). Mai mult, Kyle Walker este la egalitate cu Andrei Raţiu, el fiind celălalt „tricolor” din Top 10. Pe locul al doilea se află Jeremy Doku, belgianul lui Manchester City (35,3 km/h), la egalitate cu Rasmus Holjund, danezul lui Manchester United.

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024 este Dennis Man. Jucătorul Parmei şi-a trecut în cont două pase de gol în România – Ucraina 3-0, unul dintre cele mai importante meciuri din istoria tricolorilor.

Chiar dacă nu s-a aflat pe lista marcatorilor, fostul fotbalist de la FCSB a ieşit în evidenţă cu cele două assist-uri oferite la golurile înscrise de Nicolae Stanciu şi Denis Drăguş.

Astfel, spaniolii de la Marca l-au inclus pe Dennis Man în echipa ideală a primei etape a grupelor de la EURO 2024, acesta fiind trecut în linia de mijloc, alături de Kante şi Fabian.

Echipa ideală a primei etape a grupelor EURO 2024 (4-3-3): Verbruggen (Olanda) – Hernandez (Franța), Hancko (Slovacia), Bastoni (Italia), Carvajal (Spania) – Fabian (Spania), Kante (Franța), Dennis Man (România) – Musiala (Germania), Gakpo (Olanda), Arda Guler (Turcia).

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:58

Cine e naționala Olandei, adversara României din „optimile” EURO 2024! Vedetele care se vor lupta cu tricolorii

23:55

Tabloul complet al optimilor de la EURO 2024! România – Olanda, meciul unei generaţii. Franţa – Belgia e derby-ul pentru sferturi

23:53

România – Olanda, în optimile de finală la EURO 2024. Duel şoc pentru naţionala lui Edi Iordănescu

23:45

Cehia – Turcia 1-2 şi Georgia – Portugalia 2-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

23:31

Istvan Kovacs, în centrul unei faze extrem de controversate la EURO 2024! Ce s-a întâmplat în Cehia – Turcia

23:16

Cosmin Contra, reacţie după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Poate am contribuit şi eu la această performanţă!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și