Închide meniul

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2024, 18:10

Reclamă
Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda: „E incredibil! Aveam bilete!

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România - Olanda

Adrian Mutu/ Profimedia

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda. Fostul internaţional român a spus că avea bilete pentru meci, dar nu a găsit avion. Iar drumul cu maşina dura prea mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu este uimit de interesul uriaş al românilor pentru meciul României cu Olanda. Mutu ar fi vrut să fie şi el pe stadion, dar nu a mai găsit avion.

Motivul ireal pentru care Adrian Mutu nu a ajuns la Munchen, la România – Olanda

”Oamenii se duc în Germania, ceea ce îmi place cel mai mult. Aveam bilete la meci, dar nu am găsit avion. E ceva incredibil să nu găsesc avion. Am găsit în alte orașe și făceam mult cu mașina. Aveam și treabă pe 4 și trebuia să mă întorc pe 3”, a spus Adrian Mutu la digisport.ro.

Olandezii se tem de duelul cu România

Olandezii se tem de duelul cu România, din optimile EURO 2024. Aceştia au transmis faptul că naţionala lui Ronald Koeman are totul de pierdut în duelul cu „tricolorii”. Partida dintre România şi Olanda, care se dispută la Munchen, pentru un loc în sferturile EURO 2024, va fi astăzi, de la ora 19:00, în format live text, pe AS.ro.

Jurnaliştii olandezi au prefaţat duelul dintre România şi Olanda şi au tras concluziile. Aceştia sunt de părere că Ronald Koeman îşi joacă postul de selecţioner, în partida din optimile EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, olandezii au numit echipa naţională ca fiind una „mediocră”, însă chiar şi aşa, notează faptul că naţionala lui Koeman are totul de pierdut în duelul cu „tricolorii”.

„Echipa Olandei are totul de pierdut în optimile de finală. Pentru Ronald Koeman, postul său, dar și imaginea sa sunt în joc. Un așa-numit program favorabil se întrezărește pentru naționala noastră la acest Campionat European, dar tocmai din acest motiv Olanda are totul de pierdut în această seară, împotriva României, o echipă mediocră a Europei.

Asta se aplică și în cazul selecționerului echipei naționale, Ronald Koeman, care își joacă viitorul în această seară. Totul va trebui să fie făcut mai bine decât săptămâna trecută, în meciul cu Austria. Și dacă vom fi la fel de norocoși ca și în 1988, cu siguranță vom câștiga”, au notat olandezii de la ad.nl.

Reclamă

 

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:25

LIVE VIDEOAdina Diaconu – Suthasini Sawettabut e ACUM în AntenaPLAY! Samara a învins-o pe Dragoman la WTT Star Contender Bangkok 2024

11:49

Gică Popescu a spus care e principalul câştig al naţionalei după EURO 2024: „Eram unul dintre cei care critica asta”

11:31

Reacţia lui Adrian Mutu atunci când a fost întrebat dacă ar fi putut fi o soluţie Alex Mitriţă cu Olanda!

11:07

Spaniolii anunţă că Horaţiu Moldovan pleacă de la Atletico Madrid: „Timpul lui s-a terminat”! Cine ar urma să îi ia locul

10:40

În afară de aducerea lui Marius Ştefănescu, Gigi Becali e convins că a mai dat o lovitură în această vară: „E un mare câştig”

9:45

Unde ar putea ajunge Denis Alibec, atacantul dorit de Gigi Becali şi Gică Hagi: „A făcut o ofertă de transfer”

1 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 6 FotoEa e românca ce este căsătorită cu un star din naţionala Olandei. Doina este de o frumuseţe uimitoare
Citește și