Închide meniul

„Nici măcar Dumnezeu..” Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Mesaj despre prestația lui Dominik Szoboszlai

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 18:49

Reclamă
„Nici măcar Dumnezeu.. Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Mesaj despre prestația lui Dominik Szoboszlai

Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția!

Profimedia

Iată reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția! Jurnaliștii maghiari au vorbit despre eșecul cu selecționata din „Țara Cantoanelor”, din prima etapă a Grupei A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ungaria a avut o prestație modestă în primul meci de la EURO. Partida dintre selecționata maghiară și Elveția s-a văzut, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Reacția presei din Ungaria, după 1-3 cu Elveția!

Jurnaliștii maghiari au transmis că echipa națională nu a avut un joc strălucit, acesta fiind catalogat drept „mult sub ce putea echipa”.

„În ciuda rugăciunilor din Catedrala din Koln, nici măcar Dumnezeu nu ne-a putut ajuta. Campionatul Europen a început cu o înfrângere.

Deși s-a îmbunătățit după pauză, naționala Ungariei a început EURO cu o înfrângere. În prima repriză, echipa a jucat sub ce putea, a avut o șansă să egaleze, dar a mai primit un gol pe final de repriză.

Reclamă
Reclamă 4

S-a terminat 3-1 pentru Elveția. Turneul continuă cu meciul împotriva Germaniei, miercuri”, au scris jurnaliștii de la sportal.hu.

De asemenea, și publicația Nemzeti Sport a vorbit despre primul meci de la EURO. Jurnaliștii acestei publicații s-au arătat îngrijorați de prestația lui Dominik Szoboszlai, căpitanul selecționatei.

„Cel mai îngrijorător lucru a fost că Dominik Szoboszlai a avut mult mai puțin mingea decât de obicei. Vedeta lui Liverpool a demonstrat de mai multe ori la echipa națională că poate prelua ștafeta atunci când casa arde (ca în meciurile din Lituania sau Bulgaria), dar de data aceasta nu a reușit să preia inițiativa.

Reclamă

Ceea ce este și mai surprinzător este că și de această dată e că fazelel sale fixe au fost imprecise, în decurs de câteva minute a executat atât un corner, cât și o lovitură liberă prea lungă, ceea ce nu este tipic pentru el”, a notat și publicația menționată anterior.

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția!

Dominik Szoboszlai a stabilit un record în Ungaria – Elveția! Vedeta din naționala maghiară a intrat în istoria Campionatului European, la partida de sâmbătă.

În vârstă de 23 de ani, Szoboszlai a fost desemnat de către selecționerul Ungariei drept căpitanul echipei naționale, pentru partida cu Elveția.

Astfel, jucătorul legitimat la Liverpool a devenit cel mai tânăr căpitan de la un Campionat European, după startul meciului din etapa 1 a Grupei A.

Aceasta este o bornă fabuloasă atinsă de vedeta din naționala Ungariei. Pe lângă faptul că este căpitanul echipei naționale, acesta a fost și protagonistul unui transfer cu adevărat senzațional, fiind cumpărat de Liverpool, de la RB Leipzig, în schimbul sumei de 70 de milioane de euro.

În cariera sa, Szoboszlai a mai jucat la: MTK Budapesta, Fonix, RB Salzburg, FC Liefering și RB Leipzig. În momentul de față, starul lui Liverpool este cotat la suma de 75.000.000, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:34

Cum l-au numit ucrainenii pe Nicolae Stanciu, după 0-3 cu România! Reacție dură după prestația excelentă a tricolorilor

18:17

Germania – Ungaria LIVE TEXT (19:00). Nemţii promit din nou spectacol la EURO 2024. Echipele de start

18:17

Nicolae Stanciu şi-a scos pălăria în faţa unui „tricolor” la EURO 2024: „E uimitor! Va deveni unul dintre cei mai buni din lume”

18:12

„Îmi doream să ajung la un club cu istorie!” Raul Opruț, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo!

17:57

Croația – Albania 2-2! Meci nebun la EURO 2024! Albanezii au dat lovitura în prelungiri! Cum arată clasamentul în grupa B

17:55

LIVE VIDEOIoana-Andreea Cârcu concurează ACUM în finala la platforma de 10 metri a Campionatelor Europene de nataţie, LIVE în AntenaPLAY

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze
Citește și