Închide meniul

„Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista”

Alex Masgras Publicat: 17 mai 2024, 8:56

Reclamă
„Nicio scuză să nu îl convoci Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista

Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: "S-a mai mărit şi lista"

Edi Iordănescu, în timpul imnului României / Profimedia

Florin Prunea a lansat un avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024. Selecţionerul României încă nu a anunţat lotul de jucători pe care se va baza la turneul final din Germania, acolo unde „tricolorii” sunt în grupă cu Belgia, Ucraina şi Slovacia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre jucătorii care nu trebuie să lipsească din Germania, în această vară. Printre ei se numără şi Alex Mitriţă, cel care a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Universităţii Craiova, mai ales după discuţia pe care a avut-o cu selecţionerul.

„Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista”

Florin Prunea, fostul portar al Generaţiei de Aur, consideră că Alex Mitriţă trebuie să se regăsească în lotul naţionalei pentru acest turneu final. Mai mult, Prunea consideră că Edi Iordănescu nu ar avea scuză dacă nu l-ar convoca pe jucătorul Universităţii Craiova, mai ales că UEFA a mărit loturile la 26 de jucători.

„Din punctul meu de vedere, nu că l-aș lua, dar nu am nicio scuză să nu-l iau! Normal că l-aș lua!

Discuția pe care a avut-o Edi cu el la un moment dat, în care au clarificat niște lucruri, ce rost a mai avut? Cred că în primul rând a vrut să-i spună: «Băi băiatule, uite unde ai greșit. Haide să încercăm să remediem». Acum ce să mai facă săracul? Nu are ce să mai facă! Cred că i-a zis: «Tu vezi-ți de treaba ta și cu siguranță că ai șansa ta!».

Reclamă
Reclamă 4

De la discuția aia, chiar că joacă, nu ai ce să zici. Este locomotiva acestei echipe, iar el și Florinel Coman sunt jucătorii numărul 1 ai competiției interne. Nu au cum să lipsească! S-a mai mărit și lista”, a declarat Florin Prunea, la digisport.ro.

În acest sezon, Alex Mitriţă a marcat 16 goluri şi a oferit 12 pase de gol în tricoul Universităţii Craiova. În ultima etapă, cu Farul, el a obţinut aproape de unul singur punctul de la Ovidiu. Echipa lui Gică Hagi a condus cu 3-0, dar cele trei reuşite ale lui Mitriţă de pe final au făcut ca partida să se încheie la egaltate, scor 3-3.

Alex Mitriţă, hat-trick fabulos prin care îi forţează mâna lui Edi Iordănescu! Super-revenire a oltenilor pe terenul lui Hagi

Alex Mitriţă a fost omul decisiv pentru formaţia din Bănie, în meciul cu Farul Constanţa, încheiat la egalitate, scor 3-3. El a marcat toate cele trei goluri ale echipei lui Constantin Gâlcă şi a obţinut şi lovitura de la 11 metri din care a egalat în minutul 90+7.

Reclamă

„O pun la colecţia mea, sunt bucuros că pot să iau mingea acasă.

Ne va aştepta un meci foarte greu cu Sepsi acasă, gândul nostru este doar la acel meci. Vom vedea după pentru mai departe.

S-a văzut în ultimele meciuri că arătăm din ce în cel mai bine, chiar dacă în această seară primele 50 de minute nu am arătat foarte bine.

FCU a retrogradat .Îmi pare rău pentru ei, atât pot spune”, a declarat Alex Mitriţă, la digisport.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:44

Lionel Messi şi-a decis viitorul: „Va fi ultima echipă pentru care voi juca!”. Anunţul momentului!

19:31

„Lipsă de creativitate!” Presa din Belgia a analizat naționala României înainte de EURO 2024! Verdictul adversarilor

19:05

A decedat Jerry West, baschetbalistul reprezentat pe logo-ul NBA

18:51

Hotărârea luată de Florin Tănase, după ultimatumul primit de la Gigi Becali: „Aşa am decis!”

18:45

VIDEOIoana Sîngeorzan – Elena Zaharia 3-1 a fost în AntenaPLAY. Româncele s-au duelat în calificări la WTT Star Contender Ljubljana

18:45

Dinamo a realizat primul transfer al verii! Un atacant campion în Italia a semnat cu echipa lui Zeljko Kopic

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 4 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 5 FotoImagini de senzaţie cu Dan Petrescu! A dansat şi a cântat la nunta fiicei lui: „Sunt un tată tinerel!” 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și