Închide meniul

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe în L’Equipe! Franţa, „distrusă” după înfrângerea cu Spania

Viviana Moraru Publicat: 10 iulie 2024, 8:39

Reclamă
Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe în LEquipe! Franţa, „distrusă după înfrângerea cu Spania

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe în L'Equipe, după Spania - Franţa

Kylian Mbappe, în timpul partidei Spania - Franţa, de la EURO 2024/ Profimedia

S-a aflat nota umilitoare primită de Kylian Mbappe, în L’Equipe, după ce Franţa a fost eliminată de la EURO 2024 de către Spania. Francezii nu au avut milă de starul francez, după prestaţia modestă de la turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe nu a strălucit la EURO 2024, reuşind să marcheze un singur gol, din penalty. Franţa a fost învinsă cu 1-2 de către Spania şi a ratat finala Campionatului European.

Nota umilitoare primită de Kylian Mbappe în L’Equipe, după Spania – Franţa 2-1

Cotidianul L’Equipe i-a făcut praf pe jucători, iar lui Kylian Mbappe i-a acordat nota 3! Aceştia l-au ironizat şi au transmis că nu s-a simţit confortabil pe teren, dat fiind faptul că a evoluat fără mască.

„Nu s-a simțit mai confortabil fără mască, chiar dacă a început bine cu o centrare decisivă pentru Kolo Muani (9′). De prea multe ori neputincios, a irosit câteva mișcări bune (19′, 56′) și a jucat ultima jumătate de oră la mijloc. După eliminarea lui Vivian, nu a lovit ținta într-o poziție excelentă”, au notat francezii, despre Mbappe.

Nota lui Kylian Mbappe nu a fost însă cea mai mică, din lotul Franţei. Theo Hernandez a primit 2 din partea cotidianului L’Equipe, pentru evoluţia extrem de slabă din meciul cu Spania.

Reclamă
Reclamă 4

Celelalte vedete ale lotului, Ousmane Dembele, Aurelien Tchouameni şi N’Golo Kante au primit de asemenea nota 3, iar cea mai mare notă a primit-o William Saliba, anume 6.

Nici Didier Descahmps nu a fost menajat de francezi, acesta primind de asemenea nota 3. Din tabăra Spaniei, cea mai mare notă, 8, a primit-o puştiul-minune al ibericilor, anume Lamine Yamal, cel care a marcat un gol de senzaţie în poarta lui Maignan.

Kylian Mbappe, la pământ după eliminarea Franţei: „EURO a fost un eşec”

Kylian Mbappe a fost la pământ după eliminarea Franţei de la EURO 2024. Vicecampioana mondială în exerciţiu s-a oprit în semifinalele turneului final din Germania, după victoria cu 2-1 a Spaniei.

Reclamă

Kylian Mbappe, căpitanul Franţei, nu a făcut un turneu strălucit. Extrem de dezamăgit de prestaţiile sale din Germania, Mbappe vrea să îşi reîncarce bateriile pentru a începe o nouă viaţă la Real Madrid, acolo unde s-a transferat vara aceasta:

„Cum a fost competiţia pentru mine? A fost dificilă. EURO a fost un eșec. Am avut ambiţia de a fi campioni europeni şi nu suntem. E un eşec. Acesta este fotbalul. Trebuie să mergem mai departe.

A fost un an lung. Acum mă voi duce în vacanţă pentru a mă odihni. Asta îmi va face bine şi mă va ajuta să revin mai puternic. Apoi voi începe o viaţă nouă. Sunt multe de făcut”, a declarat Kylian Mbappe, citat de espn.com, după înfrângerea cu Spania.

Kylian Mbappe a încheiat EURO 2024 cu un singur gol, marcat în faza grupelor. El a înscris în meciul cu Polonia din penalty. Turneul lui Mbappe a fost marcat şi de accidentarea suferită în meciul de debut de la EURO. După ce şi-a spart nasul în meciu cu Austria, noul atacant al celor de la Real Madrid a fost nevoit să evolueze cu o mască pe faţă în mai multe meciuri de la Campionatul European.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:42

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și