Închide meniul

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 18:12

Reclamă
„Nu mă așteptam! Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu!

Florin Răducioiu, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Florin Răducioiu a fost uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Fostul internațional nu se aștepta la schimbarea gândită de selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Slovacia și România va începe de la ora 19:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. În cazul unui rezultat pozitiv, „tricolorii” se vor califica în optimile EURO 2024.

Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu!

Pentru partida cu Slovacia, Edi Iordănescu a decis să îl titularizeze pe Florinel Coman, în timp ce Valentin Mihăilă și Dennis Man au fost lăsați pe banca de rezerve.

După ce echipa de start a fost publicată, Florin Răducioiu a transmis că nu se aștepta ca Florinel Coman să fie titular, în locul lui Dennis Man.

„Nu mă așteptam la această titularizare a lui Coman. În locul lui Man. Eu nu l-aș fi scos pe Man. Am vorbit despre Mihăilă cu Hagi. Ianis e un jucător care are nevoie de încredere.

Reclamă
Reclamă

Sigur, îi dai o responsabilitate mare și el e un jucător asumat. E un jucător mai proaspăt. Avem nevoie de acea prospețime și chiar de intuiția lui. Când face diferența prin goluri, prin pase de gol. Se plasează bine în anumite momente ale meciului.

Dar, nu mă așteptam sincer”, a spus Florin Răducioiu, potrivit sport.ro.

Echipa de start a României, pentru meciul cu Slovacia: Florin Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu, R. Marin, M. Marin, Stanciu – Hagi, Drăguș, Coman.

Reclamă

Un fost internaţional ucrainean avertizează înainte de Slovacia – România, de la EURO 2024

Un fost internaţional ucrainean avertizează înaintea meciului Slovacia – România, din Grupa E de la EURO 2024. Kyrylo Kovalchuk se aşteaptă ca naţionala ţării lui să poată obţine calificarea în optimile de finală doar cu o victorie împotriva Belgiei.

„Este cu adevărat unică situaţia din grupă. Doar naţionala noastră putea reuşi să se expună astfel riscului de a nu se califica în optimi. Şi există o probabilitate mare să se întâmple asta, mi se pare că Slovacia şi România vor juca cu atenţie meciul direct şi vor termina la egalitate. Până la urmă, acest rezultat le este bun ambelor echipe. Ucraina trebuie sî joace împotriva Belgiei doar la victorie.

Eu cred că românii sunt mai puternici decât slovacii. Au surprins plăcut. Părerea mea este că naţionala României este deja calificată în optimi. Am citit că aproape toţi jucătorii României s-au luptat pentru salvarea de la retrogradare cu echipele de club. Este şi mai paradoxal că ei sunt atât de încrezători la echipa naţională. Au luptat şi au câştigat dueluri, e clar că au clasă, ştiu să joace fotbal şi o fac bine”, a declarat Kyrylo Kovalchuk pentru sport.ua.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și