Închide meniul

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 19:36

Reclamă
Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Greșeală uriașă în defensiva lui Edi Iordănescu

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia - România!

Ondrej Duda / Profimedia

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România! Jucătorul slovac a profitat de o eroare în apărarea lui Edi Iordănescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru a se califica fără emoții în optimile EURO 2024, România are nevoie de un rezultat pozitiv în partida cu Slovacia. În caz contrar, tricolorii vor fi la „mâna” altor rezultate.

Ondrej Duda a deschis scorul în Slovacia – România!

În minutul 24 al partidei, Ondrej Duda a primit o centrare de excepție de la Kucka, în careul României. Slovacul nu a fost marcat de apărarea echipei naționale și a trimis balonul, cu capul, în poarta lui Florin Niță.

Astfel, scorul partidei a devenit 1-0, în favoarea Slovaciei. După reușita acestuia, România a „căzut” pe ultimul loc al Grupei E. Înainte de startul partidei, tricolorii erau pe prima poziție.

În cazul în care România pierde partida cu Slovacia, iar Belgia și Ucraina termină duelul direct la egalitate, tricolorii lui Edi Iordănescu vor fi eliminați de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă

Clasamentul în grupa României, după reușita lui Duda:

1. Slovacia 3 puncte (3-2 golaveraj)
2. Belgia 4 puncte (2-1 golaveraj)
3. Ucraina 4 puncte (2-4 golaveraj)
4. România 3 puncte (3-3 golaveraj)

Echipele de start în Slovacia – România:

Reclamă

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Ianis Hagi, R. Marin, Stanciu, Florinel Coman – Drăguş

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Olaru, 20. Man, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 24. Racovițan, 25. Bîrligea, 26. Șut

Selecționer România: Edi Iordănescu

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Strelec, Haraslin

Rezerve: 12. Rodak, 23. Ravas – 4. Obert, 5. Rigo, 6. Gyomber, 7. Suslov, 9. Bozenik, 10. Tupta, 11. Benes, 13. Hrosovsky, 15. De Marco, 20. Duris, 21. Bero, 24. Sauer, 25. Kosa

Selecţioner Slovacia: Francesco Calzona

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi au semnat ratări colosale, la aceeaşi fază, în startul meciului Slovacia – România, decisiv pentru calificarea în optimile de finală la EURO 2024.

Andrei Raţiu putea deschide scorul în minutul 11, după o acţiune superbă. Fundaşul dreapta a recuperat o minge şi a urcat în atac. I-a prins „descoperiţi” pe adversari şi a colaborat mai întâi cu Nicuşor Bancu, după care a făcut un „un-doi” cu Florinel Coman.

Starul FCSB-ului l-a servit perfect pe Raţiu, care a şutat la colţul lung din interiorul careului. Mingea se ducea în plasa laterală, dar Dubravka a avut o paradă de zile mari.

Mingea a ajuns apoi la Ianis Hagi, care nu a stat pe gânduri şi a şutat direct. Execuţia în forţă a mijlocaşului s-a dus peste transversală.

Reacţia lui Edi Iordănescu a fost surprinsă de camerele TV. Selecţionerul României şi-a pus mâinile în cap şi a făcut o criză nervoasă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:00

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 0-0! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu!

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:55

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și