Închide meniul

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2024, 21:28

Reclamă
Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc cu Italia! Doi titulari s-au accidentat în victoria categorică cu Croaţia

Panică pentru Spania, înaintea duelului "de foc" cu Italia

Alvaro Morata/ Profimedia

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia, din Grupa B de la EURO 2024. Doi titulari ai naţionalei lui Luis de la Fuente au ieşit accidentaţi din partida cu Croaţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a „distrus-o” pe Croaţia, în primul meci al Grupei B. Ibericii s-au impus cu 3-0, Alvaro Morata, Fabian Ruiz şi Dani Carvajal reuşind să marcheze.

Panică pentru Spania, înaintea duelului „de foc” cu Italia

Chiar unul dintre marcatorii partidei, şi căpitanul Spaniei, Alvaro Morata, a ieşit accidentat din duelul cu Croaţia. Atacantul lui Atletico Madrid a simţit un discomfort la piciorul drept în minutul 67 al partidei, şi a fost înlocuit imediat de Mikel Oyarzabal.

Al doilea jucător care s-a confruntat cu probleme medicale în meciul cu Croaţia a fost Rodri. Mijlocaşul lui Manchester City a fost schimbat în minutul 85, în locul său fiind trimis în teren Zubimendi.

Presa din Spania anunţă faptul că accidentările celor doi jucători nu sunt grave şi ar putea evolua totuşi în duelul cu Italia. În privinţa lui Rodri există mai multe semne de întrebare, dat fiind faptul că mijlocaşul este jucătorul din lotul Spaniei cu cele mai multe minute bifate în acest sezon. În meciul cu Croaţia, Rodri a ajuns la nu mai puţin de 5000 de minute petrecute pe teren, în această stagiune.

Reclamă
Reclamă 4

Alvaro Morata a confirmat faptul că e gata să joace contra Italiei. Atacantul, care a devenit al treilea cel mai bun marcator din istoria EURO, a transmis că accidentarea sa nu este una serioasă.

„Când primeşti o lovitură puternică, observi că celelalte părţi ale piciorului tău sunt încă încărcate şi asta mi s-a întâmplat mie astăzi. Cea mai bună parte pentru echipă a fost că un alt coechipier a intrat în locul meu şi a dat totul. Sunt gata pentru meciul cu Italia”, a declarat Alvaro Morata, conform as.com.

Alvaro Morata a intrat în topul marcatorilor din istoria EURO! Spania a „dustrus-o” pe Croaţia în 45 de minute

Alvaro Morata a intrat în topul marcatorilor din istoria EURO! Atacantul a reuşit să deschidă scorul în duelul „de foc” dintre Spania şi Croaţia, din prima etapă a Grupei B.

Reclamă

Alvaro Morata a punctat în minutul 29, cu un şut din interiorul careului, dintre doi adversari. Atacantul a ajuns la şapte goluri marcate pentru naţionala Spaniei, la turneele finale europene, fiind al treilea cel mai bun marcator din istoria EURO.

Vârful lui Atletico Madrid este depăşit doar de Michel Platini, care a marcat nouă goluri la Europene, şi de Cristiano Ronaldo, care este golgheterul competiţiei. CR7, care se află la al şaselea Campionat European din carieră, a marcat în total 14 goluri.

Spania a avut o repriză de vis în duelul cu Croaţia. După ce scorul a fost deschis de Alvaro Morata, ibericii au dat din nou lovitura, după trei minute. În minutul 32, Fabian Ruiz a punctat superb, din pasa lui Pedri.

Chiar înainte de pauză, Dani Carvajal a reuşit să ducă scorul la 3-0. Fundaşul lui Real Madrid a marcat din centrarea perfectă a lui Lamine Yamal.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și