Închide meniul

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

Alex Masgras Publicat: 20 iunie 2024, 23:40

Reclamă
Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania - Italia

Pedri, în timpul meciului dintre Spania şi Italia, de la EURO 2024 / Profimedia

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo în timpul meciului dintre Spania şi Italia, în grupa B de la EURO 2024. Spaniolul în vârstă de 21 de ani a început ca titular partida din etapa a doua a fazei grupelor de la Campionatul European din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pedri are deja 22 de selecţii la echipa naţională, iar la meciul cu Squadra Azzurra a reuşit să îl egaleze pe Cristiano Ronaldo.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

Din cele 22 de selecţii în tricoul naţionalei Spaniei, 12 dintre acestea sunt la turnee finale. Cristiano Ronaldo deţinea recordul de meciuri jucate la turnee finale ale jucătorilor sub 22 de ani, potrivit OptaJose.

Pedri are astfel şansa de a-l depăşi pe portughez în meciul din ultima etapă, atunci când Spania va întâlni Albania.

Reclamă
Reclamă

Pedri a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Spaniei în meciul cu Italia, starul celor de la Barcelona având mai multe şanse importante de a marca.

Echipa pregătită de Luciano Spalletti a avut şi o primă repriză de coşmar. Spaniolii au trimis 9 şuturi către poarta lui Donnarumma în primele 45 de minute. Ultima oară când italienii au fost dominaţi în acest fel într-o primă repriză s-a întâmplat la EURO 2008, în sferturile de finală. Atunci, echipa care avea să câştige turneul final găzduit de Austria şi Elveţia trimitea 12 şuturi către poarta apărată la vremea respectivă de Gianluigi Buffon.

Reclamă

Câți bani a primit Istvan Kovacs, după ce a arbitrat Slovenia – Serbia 1-1, la EURO 2024!

Iată câți bani a primit Istvan Kovacs, după ce a arbitrat Slovenia – Serbia 1-1, la EURO 2024! Centralul din Carei a încasat o sumă considerabilă, pentru cele 90 de minute petrecute pe teren la turneul final.

Kovacs a fost martor la un meci cu adevărat dramatic, în care Serbia a egalat la ultima fază, prin Jovic. Partida a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, Istvan Kovacs a încasat o sumă importantă, având în vedere că a „muncit” doar o oră și jumătate. Este vorba despre un „cec” în valoare de 5.000 de euro.

De notat este faptul că toți arbitrii de la centrul partidelor din faza grupelor primesc aceași sumă din partea UEFA.

De asemenea, și asistenții lui Istvan Kovacs, Vasile Marinescu și Ovidiu Artene au fost răsplătiți cu suma de 2.500 de euro, la fel și arbitrul de rezervă. De cealaltă parte, arbitrul din camera VAR a încasat suma de 3.000 de euro din partea forului continental.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și