Închide meniul

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2024, 11:42

Reclamă
„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi? „Regele, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

"Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?" "Regele" a dat răspunsul imediat, după victoria de senzaţie a României

Nicolae Stanciu şi Gică Hagi/ Colaj Profimedia

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi” a fost întrebarea la care „Regele” a dat imediat răspunsul. Gică Hagi a avut doar cuvinte de laudă la adresa căpitanului naţionalei, după victoria răsunătoare a României cu Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a învins-o categoric pe Ucraina, cu scorul de 3-0, în primul meci de la EURO 2024. „Tricolorii” se pregătesc acum de duelul cu Belgia, de sâmbătă.

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele” a dat răspunsul imediat, după victoria de senzaţie a României

Gică Hagi a transmis că victoria României a fost una de senzaţie, jucătorii reuşind să facă un meci perfect, atât pe fază defensivă, cât şi pe plan ofensiv. „Regele” a declarat că „tricolorii” pot învinge chiar şi Belgia, având încredere deplină în elevii lui Edi Iordănescu.

De asemenea, întrebat despre Nicolae Stanciu, Gică Hagi a oferit imediat răspunsul. „Regele” a declarat faptul că mijlocaşul ar putea fi comparat cu el, dată fiind forma de vis din meciul cu Ucraina, cât şi golul de senzaţie reuşit.

„Băieţii au făcut un meci mare. A fost totul perfect, interpretarea tactică. Au făcut un meci foarte bun, au pregătit bine partida. Când faci lucrurile bine în teren, vine şi rezultatul. Un jucător poate face diferenţa, aşa se joacă la turneele finale, toate echipele sunt foarte periculoase. Au făcut ambele faze foarte bine, de accea a venit şi acest rezultat extraordinar.

Reclamă
Reclamă 4

Nu avem de ce să exagerăm, spunem adevărul. Au făcut un meci fantastic, aceşti copii merită, le va da încredere pentru a face performanţă. A fost un meci perfect, staff-ul şi antrenorii, care pregătesc totul, clar au făcut totul foarte bine.

În fotbal totul e posibil, dacă faci ambele faze, dacă ai jucători talentaţi. E o generaţia foarte talentată, o cunosc. Lucrez de 14 ani în fotbalul românesc, îi cunosc foarte bine, avem o generaţie foarte talentată.

Bravo, Stanciu, e copt, e experimentat, are experienţă internaţională, vine cu drag la echipa naţională. Când marchezi un gol atât de frumos, de ce să nu fie comparat? (n.r. cu Gică Hagi)”, a declarat Gică Hagi, conform fanatik.ro.

Reclamă

Gică Hagi, după România – Ucraina 3-0: „O victorie fantastică, un moment incredibil”

Gică Hagi a oferit prima reacţie după România – Ucraina 3-0. „Regele” a subliniat că el a dat deja pronosticul că România va câştiga primele două meciuri de la EURO 2024.

„O victorie istorică, un moment incredibil. Atât echipa, cât și publicul care a fost fenomenal. Ceva fantastic! Orice român visa să se întâmple acest lucru. Jucătorii și cei care răspund de binele naționalei vor crede și mai mult. Am câștigat foarte multă încredere.

Am riscat și am spus că vom câștiga primele două meciuri! Sunt în grafic. Felicitări băieților! Nici nu trebuie să vorbim prea mult, au făcut ceva extraordinar. E bine să vorbim de rezultat, de toți băieții. Cei care au marcat au avut execuții incredibile. Bravo lor!

Atmosfera a fost ceva fantastic. Fanii noștri au dominat tot stadionul, au cântat. E și normal când echipa joacă atât de bine. Vom vedea ce va urma, eu cred că au arătat că au posibilități foarte mari”, a declarat Gică Hagi pentru gsp.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:30

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și