Închide meniul

Premii record la Wimbledon 2024! Englezii pun la bătaie sume colosale la Londra

Alex Masgras Publicat: 13 iunie 2024, 19:18

Reclamă
Premii record la Wimbledon 2024! Englezii pun la bătaie sume colosale la Londra

Premii record la Wimbledon 2024! Englezii pun la bătaie sume colosale la Londra

Carlos Alcaraz şi Novak Djokovic, înaintea finalei din 2023 de la Wimbledon / Profimedia

Vor fi premii record la Wimbledon 2024! Al treilea turneu de Grand Slam al anului va debuta pe 1 iulie, iar organizatorii turneului britanic vor pune la bătaie sume uriaşe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În total, englezii au pregătit suma de 59 de milioane de euro (50 de milioane de lire sterline), cea mai mare din istoria turneului de la All England Club.

Premii record la Wimbledon 2024! Englezii pun la bătaie sume colosale la Londra

Cei doi campioni din probele de simplu vor primi câte 3,2 milioane de euro, în timp ce jucătorii eliminaţi încă din primul tur vor pleca acasă cu un cec în valoare de 71.000 de euro.

Suma toatlă a fost mărită cu 6,3 milioane de euro faţă de anul trecut, o creştere cu 11.9%, în timp ce premiile câştigătorilor au crescut cu 414.000 de euro, o creştere cu 14,9% faţă de 2023.

Rafael Nadal nu va juca la Wimbledon 2024! Unde va juca spaniolul în perioada următoare: „E cel mai bine pentru corpul meu”

Pentru că Jocurile Olimpice vor avea loc chiar în complexul de la Roland Garros, Rafael Nadal nu vrea să rişte prezenţa de la Paris şi va sări astfel peste Wimbledon, acolo unde a jucat ultima oară în 2022. El va continua să se pregătească pe zgură şi va reveni la Bastad, în Suedia, înaintea Jocurilor Olimpice:

Reclamă
Reclamă 4

„În ultima conferinţă de presă de la Roland Garros am fost întrebat despre calendarul meu de vara aceasta şi de atunci m-am antrenat pe zgură. Ieri s-a anunţat că voi participa la Jocurile Olimpice de la Paris, ultima mea Olimpiadă.

Cu acest obiectiv, noi am crezut că e cel mai bine pentru corpul meu să nu schimb suprafaţa şi să joc pe zgură până atunci. Din acest motiv voi lipsi de la Wimbledon anul acesta. Sunt strist că nu voi putea trăi atmosfera grozavă de la acest turneu care va fi mereu în inima mea şi să fiu alături de fanii britanici care m-au susţinut mereu. Îmi va fi dor de voi.

Pentru a mă pregăti pentru Jocurile Olimpice, voi juca în turneul de la Bastad, în Suedia. Este un turneu la care am mai participat la începutul carierei şi unde m-am simţit grozav atât pe teren, cât şi în afara lui. Abia aştept să vă văd acolo”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de Twitter.

Reclamă

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și