Închide meniul

Primă record pentru jucătorii naţionalei Germaniei, dacă vor câştiga EURO 2024! Căpitanul echipei a negociat totul

Viviana Moraru Publicat: 30 mai 2024, 20:20

Reclamă
Primă record pentru jucătorii naţionalei Germaniei, dacă vor câştiga EURO 2024! Căpitanul echipei a negociat totul

Primă record pentru jucătorii naţionalei Germaniei, dacă vor câştiga EURO 2024

Jucătorii naţionalei Germaniei, în timpul unui meci/ Profimedia

Jucătorii naţionalei Germaniei vor primi o primă record, de 400.000 de euro, dacă vor câştiga EURO 2024. Fotbaliştii germani vor fi recompensaţi pe măsură, dat fiind faptul că turneul final se va disputa în ţara lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acelaşi bonus pentru titlu a fost convenit la ediţia precedentă a Campionatului European, din 2021, şi la Cupa Mondială 2022 din Qatar, însă naţionala nu şi-a atins obiectivele.

Primă record pentru jucătorii naţionalei Germaniei, dacă vor câştiga EURO 2024

Directorul general al Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), Andreas Rettig, a confirmat joi că aceste premii au fost negociate cu căpitanul Ilkay Gundogan, condiţia fiind ridicarea trofeului.

„Nu va exista nicio modificare în ceea ce priveşte bonusurile de turnee, bazate pe performanţă. Am convenit deja asupra acestui lucru cu consiliul jucătorilor anul trecut”, a spus Rettig.

Ca şi în trecut, o ieşire din grupă va aduce 50.000 de euro, un sfert de finală 100.000, semifinalele 150.000 şi finala 250.000 euro. Titlul ar costa DFB 10,4 milioane de euro pentru echipa de 26 de jucători.

Reclamă
Reclamă

Cel mai mare bonus DFB plătit până acum este de 300.000 de euro primit de fiecare jucător pentru câştigarea Cupei Mondiale 2014. Au mai rămas trei jucători de atunci: portarul Manuel Neuer, mijlocaşul Toni Kroos şi atacantul Thomas Muller, notează agerpres.ro.

Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024

Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Selecţionerul Germaniei, Julian Nagelsmann, a dezvăluit o listă de 27 de jucători (dintre care patru portari) pentru EURO 2024. Prin urmare, el va trebui să retragă un jucător (probabil un portar) înainte de competiţie.

Mats Hummels şi Leon Goretzka se numără printre absenţele notabile. Julian Brandt, Karim Adeyemi, Niklas Sule (toți de la Borussia Dortmund) nu se află nici ei pe lista lui Nagelsmann. Timo Werner (Tottenham) și Serge Gnabry (Bayern Munchen) sunt accidentați și nu se regăsesc nici ei pe listă.

Reclamă

Julian Nagelsmann a dezvăluit într-o conferinţă de presă că a discutat cu Mats Hummels şi Leon Goretzka despre faptul că aceştia nu au fost convocaţi.

„Am discutat cu Hummels și Goretzka. Erau dezamăgiți și e de înțeles. Nu sunt plăcute astfel de conversații. Mi-aș fi dorit să pot lua pe toată lumea, dar ca antrenor trebuie să iei decizii în interesul echipei. Ei au dat totul pentru a fi la EURO, însă am încercat să le explic de ce nu i-am inclus în lot. Îi înțeleg că sunt triști”, a spus Nagelsmann, citat de Bild.

Portari: Oliver Baumann, Manuel Neuer, Alexander Nübel, Marc-André ter Stegen

Fundaşi: Waldemar Anton, Benjamin Henrichs, Joshua Kimmich, Robin Koch, Maximilian Mittelstädt, David Raum, Antonio Rüdiger, Nico Schlotterbeck, Jonathan Tah

Mijlocaşi: Robert Andrich, Chris Führich, Pascal Gross, Ilkay Gündogan, Toni Kroos, Jamal Musiala, Aleksandar Pavlovic, Leroy Sané, Florian Wirtz

Atacanţi: Maximilian Beier, Niclas Füllkrug, Kai Havertz, Thomas Müller, Deniz Undav

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și