Închide meniul

Probleme în lotul Franței înainte de debutul la EURO! Un virus s-a răspândit în cantonamentul selecționatei lui Didier Deschamps

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 22:42

Reclamă
Probleme în lotul Franței înainte de debutul la EURO! Un virus s-a răspândit în cantonamentul selecționatei lui Didier Deschamps

Probleme în lotul Franței înainte de debutul la EURO!

Didier Deschamps, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Probleme în lotul Franței înainte de debutul la EURO! Mai mulţi jucători din echipa națională şi membri ai stafului tehnic francez suferă de rinofaringită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kingsley Coman este jucătorul cel mai afectat. Cu patru zile înainte de meciul cu Austria, de la Euro 2024, situaţia nu pare să îngrijoreze, relatează RMC Sport.

Probleme în lotul Franței înainte de debutul la EURO!

Gât iritat, nas care curge şi frisoane. Aceste simptome au afectat o parte din echipa Franţei încă de la sosirea în Germania. Mai mulţi jucători s-au plâns de această scădere de formă după şedinţa de pregătire de miercuri.

Informaţia a fost confirmată de Ousmane Dembélé într-o conferinţă de presă. Dembele a fost primul care a suferit de rinofaringită. El a fost menajat împotriva Luxemburgului (3-0) la Metz, înainte de a fi scutit de sarcini media la sfârşitul săptămânii trecute.

„Am deschis calea”, a zâmbit Ousmane Dembélé. „Lucrurile stau mult mai bune astăzi, cu excepţia lui Kingsley (n.r. Coman)”.

Reclamă
Reclamă 4

El nu este singurul care a fost răpus de această infecţie virală uşoară. Didier Deschamps a fost şi el afectat, deşi acest lucru nu l-a împiedicat să vorbească mai tare în timpul antrenamentului.

Cu patru zile înainte ca Les Bleus să întâlnească Austria, situaţia nu este deosebit de îngrijorătoare, menţonază RMC Sport.

Lotul Franței pentru EURO 2024:

Portari : Brice Samba (Lens), Mike Maignan (AC Milan), Alphonse Areola (West Ham).

Reclamă

Fundași: Benjamin Pavard (Inter), Jonathan Clauss (Lens), Dayot Upamecano (Bayern Munchen), Jules Kounde (Barcelona), William Lintasa (Arsenal), Ferland Mendy (Real Madrid), Theo Hernandez (AC Milan), Ibrahima Konate ( Liverpool).

Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Aurelien Tchouameni (Real Madrid), N’Golo Kante (Al Ittihad), Adrian Rabiot (Juventus), Warren Zaire-Emery (Paris Saint-Germain), Youssouf Fofana (Monaco).

Atacanți: Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Olivier Giroud (AC Milan), Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain), Ousmane Dembele (Paris Saint-Germain), Randal Kolo Muani (Paris Saint-Germain), Marcus Thuram (Inter), Kingsley Coman (Bayern Munchen), Bradley Barcola (Paris Saint-Germain).

Lionel Messi i-a dat replica lui Kylian Mbappe şi şi-a înţepat fostul coleg: „De aceea toţi vor să fie campioni mondiali”

Lionel Messi nu a fost de acord cu declaraţiile făcute de Mbappe şi a reamintit vorbele francezului din urmă cu doi ani, atunci când au spus că Brazilia şi Argentina nu au adversare la fel de puternice în America de Sud, aşa cum se întâplă cu echipele de top din Europa, mulţi sud-americani fiind de părere că Mbappe a fost contrazis încă din momentul în care Argentina a învins Franţa în finala Cupei Mondiale din 2022.

„El a spus și că echipele sud-americane nu au competițiile europenilor. Fiecare pune preț pe ceea ce joacă, unde evoluează. Campionatul European este foarte important, dar lasă pe dinafară Argentina, de 3 ori campioană mondială; Brazilia, de 5 ori campioană mondială; Uruguay, dublă campionă mondială.

Sunt destule campioane mondiale lăsate pe dinafară pentru a spune că EURO este mai dificil, corect? La Campionatul Mondial sunt cele mai bune echipe, în general toate campioanele mondiale sunt acolo. De aceea vor toți să devină campioni mondiali”, a declarat Lionel Messi, citat de mundodeportivo.com.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:50 18 iun.

Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO

23:37 18 iun.

Lukas Provod l-a copiat pe Nicolae Stanciu! Jucătorul Cehiei a deschis scorul în meciul cu Portugalia cu o execuţie de senzaţie!

23:14 18 iun.

Cristi Săpunaru a vorbit despre retragerea din fotbal: „Să nu-i asculţi pe toţi care vorbesc prea mult şi prost”

23:09 18 iun.

Discursul cu care Edi Iordănescu i-a motivat pe tricolori înaintea victoriei fantastice cu Ucraina: „Energie incredibilă”

22:36 18 iun.

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

22:35 18 iun.

Mihai Stoica, detalii de ultimă oră despre viitorul lui Florinel Coman: „Noi trebuie să emitem factură”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și