Închide meniul

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Performanță fabuloasă pentru mijlocaș

Alex Ioniță Publicat: 26 iunie 2024, 19:47

Reclamă
Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Performanță fabuloasă pentru mijlocaș

Răzvan Marin a semnat noul contract. Anunţul făcut la miezul nopţii în Italia

Profimedia

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România! Mijlocașul echipei naționale a restabilit egalitatea în partida de la Frankfrut și a ajuns la cifre fabuloase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 35, Ianis Hagi a fost faultat în careu de Hancko, iar, cu ajutorul sistemului VAR, arbitrul a dictat o lovitură de la 11 metri.

Răzvan Marin e golgheter la EURO 2024, după reușita din Slovacia – România!

Răzvan Marin a executat penalty-ul și a „rupt plasa”, cu un șut de senzație. Astfel, acesta a ajuns la două reușite la EURO 2024. Mijlocașul a mai marcat și în victoria României cu Ucraina, scor 3-0.

După al 2-lea gol de la acest campionat european, Răzvan Marin a ajuns golgheterul competiției, la egalitate de reușite cu jucători precum: Niclas Fullkrug, Cody Gakpo, Georges Mikautadze, Jamal Musiala și Ivan Schranz.

Cei mai buni marcatori de la EURO 2024 / UEFA.com

Echipele de start în Slovacia – România:

Reclamă
Reclamă

România: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu – M. Marin – Ianis Hagi, R. Marin, Stanciu, Florinel Coman – Drăguş

Rezerve: 12. Moldovan, 16. Târnovanu – 4. Rus, 5. Nedelcearu, 7. Alibec, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Olaru, 20. Man, 22. Mogoș, 23. Sorescu, 24. Racovițan, 25. Bîrligea, 26. Șut

Selecționer România: Edi Iordănescu

Reclamă

Slovacia: Dubravka – Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko – Kucka, Lobotka, Duda – Schranz, Strelec, Haraslin

Rezerve: 12. Rodak, 23. Ravas – 4. Obert, 5. Rigo, 6. Gyomber, 7. Suslov, 9. Bozenik, 10. Tupta, 11. Benes, 13. Hrosovsky, 15. De Marco, 20. Duris, 21. Bero, 24. Sauer, 25. Kosa

Selecţioner Slovacia: Francesco Calzona

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi, ratări colosale la aceeaşi fază în Slovacia – România

Andrei Raţiu şi Ianis Hagi au semnat ratări colosale, la aceeaşi fază, în startul meciului Slovacia – România, decisiv pentru calificarea în optimile de finală la EURO 2024.

Starul FCSB-ului l-a servit perfect pe Raţiu, care a şutat la colţul lung din interiorul careului. Mingea se ducea în plasa laterală, dar Dubravka a avut o paradă de zile mari.

Mingea a ajuns apoi la Ianis Hagi, care nu a stat pe gânduri şi a şutat direct. Execuţia în forţă a mijlocaşului s-a dus peste transversală.

Reacţia lui Edi Iordănescu a fost surprinsă de camerele TV. Selecţionerul României şi-a pus mâinile în cap şi a făcut o criză nervoasă.

Atmosferă de senzație la Slovacia – România

Miza este uriașă la ultima partidă din faza grupelor, iar fanii echipei naționale dau totul pentru a-i „împinge” pe tricolori în „optimile” Campionatului European din Germania.

Peste 30.000 de fani români au făcut spectacol la intonarea imnului național. Aceștia au cântat fiecare vers și au creat un zgomot uriaș pe arena din Frankfurt.

Mai apoi, suporterii au scandat pentru jucătorii lui Edi Iordănescu. „Hai România” și „România, ale!”, au fost scandările preferate de fanii echipei naționale, care au creat o adevărată „mare galbenă” la ultimul meci al României, din faza grupelor.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:39

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și