Închide meniul

Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European!

Publicat: 11 iulie 2024, 8:35

Reclamă
Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European!

Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European!

Gareth Southgate / Profimedia Images

Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European a venit după fluierul final al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul Gareth Southgate a spus că Anglia a „oferit suporterilor unele dintre cele mai frumoase nopţi din ultimii 50 de ani”, referindu-se la calificarea de acum în finala EURO şi la cea de acum 4 ani, pierdută de englezi la lovituri de departajare cu Italia.

Reacţia lui Gareth Southgate după ce Anglia s-a calificat în a doua finală consecutivă de Campionat European!

Englezii au obţinut o victorie dramatică în meciul cu Spania, cu 2-1. În minutul 90 rezerva Ollie Watkins a marcat pentru 2-1. Cu acest gol, a trimis Anglia în finala cu Spania.

Southgate a condus Anglia la prima lor finală în 55 de ani, atunci când englezii au pierdut în faţa Italiei la EURO 2020, dar speră să câştige de data aceasta.

Am acceptat postul pentru a încerca să îmbunătăţesc fotbalul englez şi acum suntem în a doua finală consecutivă. Acum trei ani a fost prima finală în peste 50 de ani. Acum suntem în prima de peste mări”, a declarat Southgate, conform BBC.

Reclamă
Reclamă 4

Le oferim oamenilor nopţi uimitoare. Le-am oferit suporterilor noştri unele dintre cele mai bune seri din ultimii 50 de ani. Sunt extrem de mândru de asta. Sunt încântat dacă toţi cei de acasă simt la fel ca noi şi ca cei de pe stadion. Dar nu am terminat. Avem cel mai mare test posibil pentru care să ne pregătim. Am venit aici pentru a încerca să câştigăm turneul şi acesta este în continuare obiectivul nostru”, a mai spus el.

Southgate a fost foarte criticat până la meciul care i-a dus pe englezi în finala EURO 2024!

Southgate a fost extrem de ciriticat de specialişti şi fani. Ultimii şi-au arătat frustrarea aruncând pahare de plastic spre el, după remiza, 0-0 cu Slovenia, din faza grupelor, relatează news.ro.

Cu toţii vrem să fim iubiţi, nu-i aşa? Când faci ceva pentru ţara ta, eşti un englez mândru – dar când nu simţi că eşti apreciat pentru asta şi eşti criticat, este foarte greu”, a spus Southgate.

Reclamă

Să poţi sărbători o a doua finală este foarte special. Dacă nu aş fi fost pe teren, aş fi sărbătorit la fel ca fanii. Eu sunt cel care trebuie să aleagă o echipă, aşa că a fi capabil să le dau o noapte ca asta a fost foarte special. Am venit aici să câştigăm şi să jucăm cu echipa cea mai bună din turneu în finală. Dar suntem încă aici şi luptăm”, a declarat selecţionerul de 53 de ani.

Echipa naţională a Angliei a învins miercuri seara, la Dortmund, scor 2-1, reprezentativa Ţărilor de Jos, calificându-se astfel în finala Euro 2024, unde va înfrunta Spania.

Olandezii au deschis scorul prin Simons ‘7. Pentru Anglia au marcat Kane ’18 (penalti) şi Watkins ‘90+1.

Anglia este a doua oară consecutiv în finală, după ce la Euro-2020 a fost învinsă de Italia, pe Wembley.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:00

Horaţiu Moldovan, aproape de plecarea de la Atletico Madrid. Poate deveni coleg cu un alt român

11:33

Marian Iancu a dat verdictul în lupta la titlu: „Este mare favorită! Va fi greu să le facă faţă cineva!”

10:55

Prezentarea lui Kylian Mbappe la Real Madrid LIVE, ora 13:00. Starul francez a făcut vizita medicală

10:29

„Face prea multe prostii!” Gigi Becali a mai scos un jucător din primul 11, după startul ratat din Liga 1: „O să încercăm cu el!”

10:00

Preşedintele Federaţiei columbiene de fotbal a fost arestat la Miami după finala Copa America 2024

9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și