Închide meniul

Regele Charles, mesaj genial pentru jucătorii Angliei: „Să vă asigurați victoria înainte de a fi nevoie de goluri-minune!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2024, 11:29

Reclamă
Regele Charles, mesaj genial pentru jucătorii Angliei: „Să vă asigurați victoria înainte de a fi nevoie de goluri-minune!

Regele Charles, mesaj genial pentru jucătorii Angliei

Profimedia

Regele Charles al III-lea a avut mesaj genial pentru jucătorii Angliei, după ce naţionala lui Gareth Southgate a reuşit calificarea în finala EURO 2024. Anglia va lupta pemntru marele trofeu cu Spania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a ţinut să îi felicite pe jucători şi a avut o rugăminte specială pentru Bellingham şi Kane. I-a rugat, dacă se poate să „rezolve” finala mai rapid pentru a nu avea parte de emoţii puternice pe final de meci. Anglia s-a calificat după prelungiri cu Slovenia şi a avut nevoie de lovituri de departajare în sferturile de finală cu Elveţia. Golul victoriei cu Olanda a fost marcat în minutul 90.

Regele Charles al III-lea, mesaj genial pentru jucătorii Angliei

„Eu și soția mea ne alăturăm întregii familii pentru a vă ura cele mai calde felicitări după calificarea în finala Campionatului European U.E.F.A. – și pentru a vă transmite cele mai bune urări pentru meciul de duminică. Dar v-aș încuraja să vă asigurați victoria înainte de a fi nevoie de goluri-minune, de ultimă oră, sau alte drame, cu lovituri de departajare. Sunt sigur că stresul asupra ritmului cardiac colectiv și a tensiunii arteriale a națiunii ar fi atenuat foarte mult!”, a transmis Regele Charles, conform telegraph.co.uk.

Southgate a fost foarte criticat până la meciul care i-a dus pe englezi în finala EURO 2024!

Southgate a fost extrem de ciriticat de specialişti şi fani. Ultimii şi-au arătat frustrarea aruncând pahare de plastic spre el, după remiza, 0-0 cu Slovenia, din faza grupelor, relatează news.ro.

Cu toţii vrem să fim iubiţi, nu-i aşa? Când faci ceva pentru ţara ta, eşti un englez mândru – dar când nu simţi că eşti apreciat pentru asta şi eşti criticat, este foarte greu”, a spus Southgate.

Reclamă
Reclamă

Să poţi sărbători o a doua finală este foarte special. Dacă nu aş fi fost pe teren, aş fi sărbătorit la fel ca fanii. Eu sunt cel care trebuie să aleagă o echipă, aşa că a fi capabil să le dau o noapte ca asta a fost foarte special. Am venit aici să câştigăm şi să jucăm cu echipa cea mai bună din turneu în finală. Dar suntem încă aici şi luptăm”, a declarat selecţionerul de 53 de ani.

Spania – Anglia e finala EURO 2024! Luptă „incendiară” pentru titlul de campioană a Europei

Spania – Anglia e finala EURO 2024! Selecționata lui Gareth Southgate a obținut ultimul bilet pentru marea finală de la Berlin, după ce a învins Olanda cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, Spania a trecut marți seară de Franța, cu scorul de 2-1, după ce elevii lui Luis de la Fuente au întors soarta meciului în doar 4 minute.

Spania a început excelent turneul final din Germania încă din faza grupelor. Selecționata iberică a încheiat Grupa B pe primul loc, cu 9 puncte și cu un golaveraj de +5. De asemenea, „Furia Roja” nu a încasat niciun gol în faza grupelor. A fost 3-0 cu Croația, 1-0 cu Italia și 1-0 cu Albania. În fazele eliminatorii, ibericii au trecut, pe rând, de Georgia (4-1), Germania (2-1) și Franța (2-1).

Reclamă

În întreaga sa istorie, Spania a cucerit Campionatul European de 3 ori (1964, 2008 și 2012).

De cealaltă parte, Anglia s-a calificat în fazele eliminatorii de la EURO 2024 de pe primul loc al Grupei C. Selecționata lui Gareth Southgate a câștigat meciul cu Serbia (1-0), și a obținut două rezultate de egalitate, cu Danemarca (1-1) și Slovenia (0-0). În optimi, Anglia a trecut de Slovacia, cu scorul de 2-1. Mai apoi a eliminat Elveția, după loviturile de departajare.

Până în momentul de față, Anglia nu a câștigat niciun Campionat European.

 

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

17:19

VideoAntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

17:13

„Trebuie să mai aducem jucători!” Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

16:50

„Am vorbit cu nea Gigi!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni
Citește și