Închide meniul

Robert Lewandowski s-a accidentat cu 6 zile înainte de debutul la EURO 2024! Dezastru total pentru polonezi

Alex Masgras Publicat: 10 iunie 2024, 23:20

Reclamă
Robert Lewandowski s-a accidentat cu 6 zile înainte de debutul la EURO 2024! Dezastru total pentru polonezi

Robert Lewandowski s-a accidentat cu 6 zile înainte de debutul la EURO 2024! Dezastru total pentru polonezi

Robert Lewandowski s-a accidentat în meciul Polonia - Turcia / Profimedia

Robert Lewandowski s-a accidentat cu 6 zile înainte de debutul la EURO 2024. În prima repriză a amicalului disputat de Polonia pe teren propriu cu Turcia, ultimul înainte de turneul final din Germania, starul celor de la FC Barcelona s-a accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 32 al partidei, Robert Lewandowski a fost înlocuit cu Kacper Urbaniski de la Bologna. Lewandowski a rămas pe gazon câteva secunde, după care a părăsit terenul alături de echipa medicală.

Robert Lewandowski s-a accidentat cu 6 zile înainte de debutul la EURO 2024! Dezastru total pentru polonezi

În acest moment nu se ştie cât de grave sunt probleme medicale ale lui Lewandowski, dar chipul său a fost extrem de sugestiv în momentul în care a părăsit terenul.

Polonia pare însă că nu mai scapă de probleme. Înainte ca Lewandowski să iasă de pe teren, Karol Swiderski a deschis scorul pentru polonezi. Atacantul celor de la Verona s-a îndreptat către marginea terenului pentru a celebra reuşita, moment în care s-a accidentat. La câteva minute după acest incident, Swiderski a fost înlocuit.

Accidentările lui Lewandowski şi Swiderski vin la câteva zile după ce Arkadiusz Milik s-a accidentat în penultimul amical şi va rata EURO 2024. Atacantul celor de la Juventus a părăsit terenul încă din minutul 2 al amicalului cu Ucraina, din cauza unei entorse la genunchi.

Reclamă
Reclamă 4

Polonia va juca primul meci la EURO 2024 pe 16 iunie, cu Olanda. Din grupa polonezilor mai fac parte Austria şi Franţa.

Kevin De Bruyne şi Romelu Lukaku, avertisment pentru adversarele Belgiei înainte de EURO 2024: „Jucăm foarte diferit”

Belgia poate merge până la capăt la EURO 2024, a declarat fotbalistul Kevin De Bruyne, una din vedetele naţionalei care va fi printre adversarele României la turneul final ce începe vineri în Germania, scrie site-ul radioteleviziunii RTBF, potrivit agerpres.ro.

Întrebat de un ziarist al canalului VTM dacă Belgia poate merge până la capăt la EURO 2024, Kevin De Bruyne a răspuns: „De ce nu. Nu suntem favoriţi, dar nu cred că sunt multe echipe care vor fi bucuroase să joace împotriva noastră, pentru că avem un stil total diferit. (…) Cred că jucăm într-un mod foarte diferit, cu o mulţime de jucători tineri. Poate că suntem şi o ţară ceva mai puţin cunoscută. Aşa că trebuie să abordăm acest turneu foarte relaxat.”

Reclamă

„Trebuie să profiţi de oportunităţi. Un turneu înseamnă să profiţi de moment. Odată ce eşti într-un moment bun, poţi creşte. Dacă profiţi de acest moment ca echipă, se pot întâmpla lucruri speciale”, a mai spus mijlocaşul lui Manchester City.

Altă vedetă a naţionalei Belgiei, Romelu Lukaku, a spus: „Nu cred că trebuie să fim văzuţi ca nişte outsideri. Nu trebuie să vă gândiţi la asta pentru că este o nouă generaţie. Toţi băieţii care sunt aici joacă la un nivel bun. Nu joacă la echipe mici. Băieţii fac o treabă bună.”

„Un Campionat European este întotdeauna plin de surprize”, a adăugat Lukaku.

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:38

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

22:35

Romelu Lukaku, o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

22:23

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin în Belgia – România! Casteels i-a interzis un gol care putea fi uriaş

22:12

Youri Tielemans, gol după doar 74 de secunde în Belgia – România! L-a învins pe Niță cu un șut de 114km pe oră!

22:02

FotoAtmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

21:33

România – Belgia, la EURO 2024 | Florin Răducioiu a văzut schimbarea lui Edi Iordănescu din echipa de start și a răbufnit

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și