Închide meniul

„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2024, 22:11

Reclamă
„România în semifinale la EURO 2024? Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă. Meciul de care depinde soarta tricolorilor

"România în semifinale la EURO 2024?" Mihai Stoichiţă a anunţat cum pot obţine tricolorii o performanţă uriaşă la turneul final din Germania

Mihai Stoichiţă, în timpul interviului / AS.ro

Întrebat dacă România poate ajunge în semifinale la EURO 2024, Mihai Stoichiţă a vorbit despre şansele tricolorilor la turneul final. Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal a anunţat care este meciul de care depinde soarta tricolorilor la turneul final din Germania, care se va disputa între 14 iunie şi 14 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii lui Edi Iordănescu au fost repartizaţi în Grupa E şi se vor lupta pentru calificarea în optimi cu Belgia, Slovacia şi Ucraina. Stoichiţă avertizează în privinţa meciului de debut, cu Ucraina, care este programat pe 17 iunie.

„România în semifinale la EURO 2024?” Reacţia imediată a lui Mihai Stoichiţă

Mihai Stoichiţă şi-a amintit că a prevăzut performanţa remarcabilă obţinută de România U21 în 2019. Micii tricolori au reuşit atunci să ajungă în semifinalele Campionatului European de tineret. S-au clasat pe primul loc într-o grupă cu Franţa, Anglia şi Croaţia!

Atunci am spus cu mult timp înainte că o să ajungem în semifinale şi a râs multă lume. Acum râd eu de ei! Nu ştiu dacă o să ajungem în semifinale că văd că avem probleme. Nu sunt alibiuri, dar e foarte greu. Era un grup care avea o anumită formă, acum nu ştiu ce o să facă Edi. Poate se compensează cu dorinţa celor noi, care vor fi în lot, să ajungem din nou acolo. Să avem o performanţă frumoasă!

Depinde foarte mult de ce vom face în primul meci, vă spun de acum. Primul meci pentru mine este cel mai important„, a declarat Mihai Stoichiţă.

Reclamă

Previziunile lui Gică Hagi, cu o lună înainte de EURO 2024

Gic[ Hagise aşteaptă ca Kylian Mbappe şi celelalte staruri din naţionala Franţei să câştige trofeul. Ar fi al treilea din istorie şi primul după o pauză de 24 de ani. În urmă cu două ediţii, francezii au pierdut finala cu Portugalia lui Cristiano Ronaldo.

Anglia şi Franţa sunt favoritele bookmakerilor şi au aceeaşi cotă la câştigarea EURO 2024. Gică Hagi se teme însă pentru reprezentativa lui Jude Bellingham şi Harry Kane.

Ca experienţă, ca lot, ca tot ce vrei, Franţa e favorită! Poate să facă două echipe. Ei investec in tineri, au format jucători. Sunt cei mai compleţi ca atleţi, sunt foarte buni. Au nativ forţă. Cu siguranţă pregătesc şi tehnic, tactic, dar au forţă şi au academii foarte bune.

Reclamă 4 / 0/3

Totul pleacă de acolo. Au mentalitate de campioni, sunt puternici. Au capacitate de a juca un fotbal complet. Sunt şi inteligenţi.

Mi-e teamă să nu fie Anglia dezamăgirea turneului. Anglia joacă bine în grupe, dar apoi se stinge. Întotdeauna au avut jucători buni. Acum au un proiect, de asta au mulţi tineri buni, au o generaţie fabuloasă, dar asta nu îţi garantează succesul„, a declarat Gică Hagi, potrivit orangesport.ro.

Anglia a fost repartizată în Grupa C, alături de Slovenia, Danemarca şi Serbia. Francezii sunt în grupa D, cu Polonia, Olanda şi Austria.

Calificată la turneul final, naţionala României este în Grupa E, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia. Tricolorii debutează împotriva Ucrainei, pe 17 iunie, la Munchen.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și