Închide meniul

Romelu Lukaku, o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iunie 2024, 22:35

Reclamă
Romelu Lukaku, o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

Romelu Lukaku, ca o stâncă pentru Andrei Burcă

Profimedia

Romelu Lukaku a fost ca o stâncă pentru Andrei Burcă, la un duel fizic în careul lui Florin Niţă. Atacntul belgian pur şi simplu l-a dărămat pe fundaşul român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romelu Lukaku este un „adevărat monstru”. La cei 1,91 metri, Lukaku are o greutate de 101 kilograme şi este o adevărată sperietoare pentru fundaşii adverşi.

Romelu Lukaku, o stâncă pentru Andrei Burcă

În minutul 14 al partidei, Lukaku a câştigat clar duelul fizic cu Burcă, s-a întors cu faţa spre poartă, dar şutul său a fost blocat în ultima clipă de Bancu. Cornerul belgienilor, din fericire, a rămas fără niciun rezultat.

Romelu Lukaku, decizie șocantă chiar înainte de meci

Romelu Lukaku a luat o decizie șocantă chiar înainte de meci! Superstarul din atacul lui Domenico Tedesco a uimit pe toată lumea. Potrivit informațiilor oferite de publicația belgiană Het Laatste Nieuws, Romelu Lukaku a luat decizia de a se retrage de la echipa națională.

Cel mai bun marcator din istoria Belgiei a fost afectat de criticile primite după 0-1 cu Slovacia, în prima etapă a grupei de la EURO 2024.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, belgienii anunță că acesta nu va mai accepta nicio convocare la echipa națională și că se pregătește să schimbe clubul. Sursa citată anterior a dezvăluit că, în momentul de față, Romelu Lukaku este tentat să ia în calcul o ofertă din Arabia Saudită, campionat în care șeicii au investit masiv în salariile jucătorilor.

Nicolae Stanciu a dezvăluit că și-ar fi dorit să joace alături de Romelu Lukaku. De asemenea, mijlocașul lui Edi Iordănescu a dezvăluit că l-a întâlnit pe superstarul din atacul Belgiei și că acesta este puternic.

„Mi-ar fi plăcut să joc cu Romelu Lukaku. L-am întâlnit o dată, a venit să ne salute la Anderlecht. L-am văzut de aproape. E puternic!”, a spus Nicolae Stanciu, citat de La Derniere Heure.

Reclamă

De asemenea, Stanciu le-a vorbit belgienilor și despre perioada în care a fost legitimat la Anderlecht. Acesta a transmis că, pentru el, este o onoare că a contribuit la câștigarea ultimului titlu al formației.

„E o mândrie că am făcut parte din acea echipă a lui Anderlecht care a câștigat ultimul titlu. Am continuat să urmăresc campionatul și am văzut că echipa nu s-a mai apropiat de această performanță. Sper să reușească din nou”, a mai spus jucătorul echipei naționale.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și