Închide meniul
Video

„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 4 iulie 2024, 23:15

Reclamă

Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

Max Verstappen, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Max Verstappen a oferit o reacţie fermă, după ce Olanda a învins România la EURO 2024. Campionul mondial en-titre din Formula 1 a transmis că a urmărit meciul din optimi şi speră să-şi vadă ţara calificată în finala Campionatului European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olanda s-a calificat în sferturile EURO 2024, după ce a învins România cu 3-0. Pentru un loc în sferturi, naţionala lui Koeman se va duela cu Turcia.

Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

Max Verstappen a fost întrebat despre victoria Olandei cu România. Acesta a transmis că a urmărit partida, mărturisind că şi „tricolorii” aveau şanse să câştige.

Campionul mondial a declarat că Olanda are noroc, deoarece se află pe partea de tablou în care nu se regăsesc naţionale precum Spania, Germania sau Franţa, astfel că poate spera la o finală.

„Au făcut un meci mare, mai e puţin până la finală. Să vedem cum va fi, îi voi susţine. Trebuie să fii optimist mereu, când îţi susţii ţara. A fost un meci bun, să fim sinceri. Mă bucur că a câştigat Olanda, dar putea fi şi în sens invers.

Reclamă
Reclamă 4

Avem noroc că suntem pe partea dreaptă a tabloului, sunt bucuros. Sper să ajungă până în finală!”, a declarat Max Verstappen, înaintea Marelui Premiu al Marii Britanii.

Marele Premiu al Marii Britanii se va vedea în acest week-end, pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa va fi duminică, de la 16:45, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY.

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat în meciul pierdut de România cu 3-0 în optimile EURO 2024.

Reclamă

Denzel Dumfries a intrat brutal în minutul 31 la Vasile Mogoş. În urma intervenţiei lui Dumfries, Mogoş nu a mai putut continua partida. El a fost înlocuit cu Bogdan Racoviţan.

„E ca și cum ar fi intrat într-un zid! Este o intervenție tipică jucătorilor de rugby”, au remarcat jurnaliştii olandezi Rene van der Gijp și Wilfred Genee, citaţi de fcupdate.nl.

„Este o intervenție de cartonaș roșu, cred că este un fault extrem de serios. Nu pot râde la astfel de lucruri. Lucrul trist la Dumfries este că nu te poți supăra pe el”, a transmis analistul Johan Derksen, fost fotbalist profesionist olandez.

Înainte de a intra violent la Mogoş şi de a-l scoate din joc pe fundaşul român, Denzel Dumfries i-a spart capul lui Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi a putut, totuşi, să continue partida, jucând cu un bandaj la cap.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:28

Căpitanul Turciei s-a prăbușit emoțional și a început să plângă, după eliminarea de la EURO 2024! Imagini emoționante

13:10

Legendarul John Cena se retrage din wrestling

12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:45

VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și