Închide meniul

„Şi dacă nu facem puncte, tot e un bonus!” Verdict ferm înaintea debutului naţionalei României la EURO 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2024, 22:06

Reclamă
„Şi dacă nu facem puncte, tot e un bonus! Verdict ferm înaintea debutului naţionalei României la EURO 2024

Verdict ferm înaintea debutului naţionalei României la EURO 2024

Jucătorii României, sărbătorind calificarea la EURO 2024 / Profimedia

Mihai Stoica a dat un verdict ferm înaintea debutului naţionalei României la EURO 2024. Oficialul de la FCSB crede că nu ar fi o tragedie dacă România ar pierde toate meciurile la Campionatul European.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că prin simplul fapt că ne-am calificat la Campionatul European am reuşit o performanţă fantastică. Totuşi, Mihai Stoica a precizat că va conta şi faptul cum vom pierde.

Verdict ferm înaintea debutului naţionalei României la EURO 2024

„Cum ar trebui să abordăm noi turneul final? Relaxaţi. Orice facem acolo e bonus, nimeni nu dădea şanse naţionalei să meargă la EURO, toată lumea se întreba dacă terminăm pe trei sau patru, că ne batem cu Kosovo pentru locul al treilea, iar acum nu putem merge decât relaxaţi. Să zicem că plecăm acasă, nu facem puncte, tot e o performanţă că te-ai dus la EURO. Şi asta e adevărat, ar conta cum pierzi”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoichiţă surprinde înainte de EURO 2024

Mihai Stoichiţă surprinde înainte de EURO 2024. Directorul tehnic al FRF a plecat în Germania, alături de oficialii federaţiei şi de lotul României. Echipa lui Edi Iordănescu va debuta la turneul final din Germania pe 17 iunie, la Munchen, contra Ucrainei.

Înainte de plecare, pe aeroport, Mihai Stoichiţă s-a declarat extrem de încrezător în şansele echipei României. Tricolorii fac parte din Grupa E, alături de Belgia, Ucraina şi Slovacia.

Reclamă
Reclamă 4

Directorul tehnic al celor de la FRF crede că jucătorii lui Edi Iordănescu pot face o figură frumoasă la turneul final din Germania, aşa cum s-a întâmplat cu naţionala la ediţia din 1994 a Cupei Mondiale.

Stoichiţă spune că atunci nu se aştepta nimeni să ajungem până în sferturile de finală, singura diferenţă dintre echipa din 1994 şi cea din prezent fiind lipsa de experienţă a jucătorilor lui Edi Iordănescu:

„Vrem să trecem de grupe, apoi orice este posibil. Cine se gândea înainte de Campionatul Mondial din 1994 că vom ajunge în sferturile de finală?

Reclamă

Într-adevăr, atunci aveam mai mulți jucători la echipe importante din Europa, însă acum avem un efectiv tânăr, chiar cred că avem una dintre cele mai tinere echipe de la acest european. Cred că jucătorii noștri urmează să joace pentru echipe importante din continent. Asta cred eu că este diferența: existau jucători deja consacrați”, a declarat Mihai Stoichiţă, la plecarea în Germania.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

17:55

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

17:48

Universitatea Craiova a anunțat al 4-lea transfer al verii! Mihai Rotaru a adus un internațional columbian

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și