Închide meniul

Slovacia a anunțat lotul preliminar pentru EURO 2024! Cu ce jucători se vor duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 27 mai 2024, 19:08

Reclamă
Slovacia a anunțat lotul preliminar pentru EURO 2024! Cu ce jucători se vor duela tricolorii” lui Edi Iordănescu

Slovacia a anunțat lotul preliminar pentru EURO 2024!

Profimedia

Slovacia a anunțat lotul preliminar pentru EURO 2024! Selecționerul adversarei României, Francesco Calzona, a covocat 32 de jucători pentru amicalele din luna iunie. Dintre aceștia, 26 de jucători vor rămâne și pentru turneul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România și Slovacia se află în Grupa E a turneului final din Germania. În grupa „tricolorilor” se mai află și Belgia, dar și Ucraina.

Slovacia a anunțat lotul preliminar pentru EURO 2024!

Printre jucătorii convocați în lotul preliminar se numără și vedetele Martin Dubravka (Newcastle), Milan Skriniar (PSG) și Robert Bozenik (Boavista).

România se va întâlni cu Slovacia la Frankfurt, în ultimul meci al Grupei E de la EURO 2024, pe data de 26 iunie.

Iată lotul preliminar al Slovaciei, pentru EURO 2024:

Reclamă
Reclamă 4

PORTARI

Martin Dúbravka (Newcastle United), Marek Rodák (Fulham FC), Henrich Ravas (New England), Dominik Takáč (Spartak Trnava).

FUNDAȘI

Reclamă

Peter Pekarik (Hertha BSC Berlin), Michal Tomic (Slavia Praha), Matúš Kmet (AS Trenčín), Norbert Gyömbér (US Salernitana 1919), Denis Vavro (FC Copenhaga), Milan Škriniar (Paris Saint-Germain), Adam Obert (Cagliari Calcio), Dávid Hancko (Feyenoord Rotterdam), Vernon De Marco (Hatta Club), Sebastián Kóša (Spartak Trnava)

MIJLOCAȘI

Jakub Kadák (FC Luzern), Matúš Bero (VfL Bochum), Juraj Kucka (ŠK Slovan Bratislava), Tomáš Rigo (Baník Ostrava), Patrik Hrošovský (KRC Genk), Stanislav Lobotka (SSC Napoli), Ondrej Duda (Hellas Verona), Dominik Hollý (FK Jablonec), László Bénes (Hamburger SV)

ATACANȚI

Dávid Ďuriš (Ascoli Calcio), Tomáš Suslov (Hellas Verona), Ivan Schranz (Slavia Praha), Róbert Boženík (Boavista FC), David Strelec (ŠK Slovan Bratislava), Róbert Polievka (MFK Dukla Banská Bystrica), Ľubomír Tupta (Slovan Liberec), Leo Sauer (Feyenoord Rotterdam), Lukáš Haraslín (AC Sparta Praha)

REZERVE

L: Ľubomír Belko (MŠK Žilina), Richard Ludha (FK Teplice), Marek Kristián Bartoš (FK železiarne Podbrezová), Tomáš Nemčík (Rosenborg BK), Peter Pokorný (Slask Wroclaw), Artur Gajdoš (AS Trenčín), Erik Jirka (FC Viktoria Plzeň), Adrián Kaprálik (Górnik Zabrze), Tomáš Bobček (KS Lechia Gdańsk), Erik Prekop (Bohemians Praha 1905), Adam Zreľák (Warta Poznań).

Răzvan Raţ, sceptic cu privire la şansele României de a ieşi din grupe la EURO 2024: „Cred că ne bate şi Slovacia”

Răzvan Raţ e sceptic cu privire la şansele României de a ieşi din grupe la EURO 2024. Fostul internaţional a punctat că statistica nu ne ajută.

„(n.r: Alege un nume de erou. Supermanul României de la acest Campionat European) Vom vedea. La momentul ăsta nu există. Eu am declarat-o de foarte multe ori. Forţa României este grupul şi a fost dintotdeauna.

A fost partea cu Hagi, în care, într-adevăr, era elementul care se deosebea. Mai departe, a fost şi în generaţia mea Mutu, care era un jucător deosebit. Dar niciunul, nici altul nu a jucat singur. Refuz să accept conceptul acesta de erou. Cred că România şi atunci, şi mai ales acum se bazează pe forţa grupului. Noi, la momentul acesta, nu avem jucători diferiţi.

(n.r: Ce şanse avem să ieşim din grupe, în procente?) Statistic nu avem. Încă o dată, pe hârtie. Din ce punct de vedere vrei să o priveşti, valoarea lotului, cine unde joacă, performanţă la nivel individual. Acolo s-ar putea să ne înşelăm un pic, pentru că Ucraina s-a calificat după două baraje, dar după nedreptatea cu Italia. Pentru mine a fost clar că s-a furat ca în codru.

Ne putem înşela că România s-a calificat de pe primul loc şi băieţii ăia s-au chinuit.

Avem şansele noastre reale. Cred că ne bate şi Slovacia la valoarea lotului, dar nu e un fapt”, a declarat Răzvan Raţ în emisiunea AS.ro LIVE.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și