Închide meniul

„Ştiu cum vor juca!” Starul Slovaciei, mesaj ferm înaintea duelului decisiv cu România de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 21:09

Reclamă
„Ştiu cum vor juca! Starul Slovaciei, mesaj ferm înaintea duelului decisiv cu România de la EURO 2024

Scenariul prin care România ar urma să se dueleze cu Franţa, în "optimile" EURO 2024

Jucătorii naţionalei, la finalul meciului cu Belgia/ Profimedia

Starul Slovaciei a transmis un mesaj ferm, înaintea duelului cu România, de la EURO 2024. Stanislav Lobotka ştie la ce să se aştepte de la meciul decisiv cu „tricolorii”, mărturisind că naţionala sa are şanse mari să se califice în optimi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Slovacia miercuri, în ultimul meci al Grupei E. Partida va fi în format live text, pe AS.ro.

Starul Slovaciei, mesaj ferm înaintea duelului decisiv cu România de la EURO 2024

Stanislav Lobotka a „citit” jocul naţionalei lui Edi Iordănescu, înaintea confruntării de la Frankfurt. Acesta a transmis că „tricolorii” se apară foarte bine şi profită de şansele apărute pe contraatac.

Mijlocaşul lui Napoli are mare încredere că naţionala sa se poate califica în optimile Campionatului European, fiind convins însă că duelul contra României va fi unul foarte dificil.

„Românii au arătat că se apără bine și că știu cum vor juca. România nu este o echipă care vrea să domine terenul, ci să se apere bine și să lovească pe contraatac sau să aștepte o greșeală a adversarilor.

Reclamă
Reclamă 4

Nu am scos calculatoarele încă pentru a calcula cum ne calificăm. Am obținut trei puncte (n.r. cu Belgia) la care nimeni nu se aștepta.

Nu va fi ușor, dar calificarea este încă în mâinile noastre. Ne-am fi dorit să fie deja decisă, dar trebuie să facem față ultimului meci și să ne concentrăm pe jocul nostru.

Jucăm un stil ușor diferit, românii sunt mai defensivi, joacă mai mult mingea și fac pauze rapide. Noi ne asumăm mai multe riscuri, iar atunci când pierdem mingea asta ne poate lăsa descoperiți. Dar când merge bine, poate fi un avantaj.

Reclamă

Uneori vorbim despre detalii pe care nu le poți vedea din exterior. De exemplu, cum să rămânem compacți și ce să facem pentru a pune cât mai multe probleme adversarilor”, a declarat Stanislav Lobotka, citat de digisport.ro.

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct

„Va face România blat cu Slovacia?”, a fost întrebarea la care Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct! Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre ultima partidă din grupa tricolorilor.

„În istoria fotbalului românesc, la nivel de echipă națională, nu îmi aduc aminte de blaturi. La alții, da, și la mondiale. Am exemple multe.

România nu a fost implicată niciodată în aceste jocuri. Jocul poate fi fără prea mari riscuri, asta este. Dar în niciun caz nu suntem cu gândul la un blat.

Nu contează foarte mult că slovacii au o zi în plus de odihnă. Sunt 4 nopți, iar noi avem mijloace foarte bune la bază. Sunt băieți tineri, se refac repede.

E un moment în care cel mai important lucru este faptul că românii s-au unit. E ceva remarcabil. Văd ce simte lumea în jurul meu, după meciul cu Belgia toți spuneau că ne calificăm”, a spus Mihai Stoichiță, la conferința de presă.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:20

VideoDanezul Magnussen a dezvăluit cine este cel mai bun pilot în activitate şi a spus unde vrea să vină în România

20:06

„Putem să batem!” George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Virgil van Dijk nu l-a speriat pe atacant

19:52

Dinamo și-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, la handbal masculin! Dueluri „de foc” pentru campioana României

19:19

Dan Şucu a anunţat cei doi jucători din naţionala României pe care îi vrea la Rapid: „Ce mult mi-aş dori să vină!”

19:08

Pierre Gasly şi-a prelungit contractul cu Alpine. Anunţul oficial a fost făcut înaintea Marelui Premiu al Austriei

18:43

Edi Iordănescu, în TOPUL selecționerilor de la EURO 2024! I-a depășit pe Luciano Spaletti și Didier Deschamps

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și