Închide meniul

„Sub valoarea lui!” Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

Alex Ioniță Publicat: 23 iunie 2024, 19:42

Reclamă
„Sub valoarea lui! Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia - România 2-0!

Cosmin Contra / Hepta

Cosmin Contra a venit cu un verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0! Antrenorul lui Damac, echipa la care este legitimat căpitanul echipei naționale, a vorbit despre meciul de la Koln, dar și despre elevul său, de la echipa de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stanciu nu a avut o prestație bună în partida cu Belgia. Dacă în partida cu Ucraina a uimit fanii fotbalului din Europa, la partida cu „diavolii roșii”, Nicolae Stanciu nu s-a remarcat cu nimic.

Cosmin Contra, verdict despre prestația lui Nicolae Stanciu din Belgia – România 2-0!

Cosmin Contra este de părere că Nicolae Stanciu nu a avut o zi bună și că prestația acestuia a fost sub adevărata sa valoare.

De asemenea, antrenorul de la Damac este de părere că România are în continuare șanse mari la calificare, dat fiind faptul că tricolorii sunt, în momentul de față, „la mâna lor”.

„Stanciu n-a prins o zi extraordinară, a alergat ca de obicei, dar nu s-a văzut în joc. Nu a fost acelaşi Stanciu cu pase, ajuns în faţa careului.

Reclamă
Reclamă 4

N-a fost Stanciu pe care-l ştim. Nu ştiu de ce, dar e clar că n-a făcut meciul la care ne aşteptam. A fost sub valoarea lui. Întotdeauna există şanse să nu te califici, dar cred că avem prima şansă să o facem”, a spus Cosmin Contra, la fanatik.ro.

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct!

„Va face România blat cu Slovacia?”, a fost întrebarea la care Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct! Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre ultima partidă din grupa tricolorilor.

Înainte de meciul cu Slovacia, au apărut zvonuri conform cărora România ar putea ajunge la o „înțelegere” cu adversarii, dat fiind faptul că un rezultat de egalitate va califica ambele selecționate în fazele eliminatorii.

Reclamă

Acum, Mihai Stoichiță a asigurat fanii echipei naționale că tricolorii vor da totul pentru a câștiga partida și că nu se pune problema unui „blat”.

Tototdată, oficialul FRF este de părere că elevii lui Edi Iordănescu se pot mulțumi și cu un egal, însă a menționat că nu acesta este obiectivul principal al echipei naționale.

„În istoria fotbalului românesc, la nivel de echipă națională, nu îmi aduc aminte de blaturi. La alții, da, și la mondiale. Am exemple multe.

România nu a fost implicată niciodată în aceste jocuri. Jocul poate fi fără prea mari riscuri, asta este. Dar în niciun caz nu suntem cu gândul la un blat.

Trebuie să jucăm rațional, să ne gândim care este avantajul nostru. Dacă putem să luăm 3 puncte ar fi ideal. Dacă nu, trebuie să conservăm egalul, este lucrul cel mai logic.

Nu contează foarte mult că slovacii au o zi în plus de odihnă. Sunt 4 nopți, iar noi avem mijloace foarte bune la bază. Sunt băieți tineri, se refac repede.

E un moment în care cel mai important lucru este faptul că românii s-au unit. E ceva remarcabil. Văd ce simte lumea în jurul meu, după meciul cu Belgia toți spuneau că ne calificăm”, a spus Mihai Stoichiță, la conferința de presă.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și