Închide meniul

„Tâmpenie colosală!” Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia! Verdict clar înaintea duelului decisiv de la EURO 2024

Viviana Moraru Publicat: 24 iunie 2024, 17:22

Reclamă
„Tâmpenie colosală! Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia! Verdict clar înaintea duelului decisiv de la EURO 2024

Cea mai dură reacţie, înainte de România - Slovacia

Jucătorii României, înaintea meciului cu Slovacia/ Profimedia

Raul Rusescu a oferit cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia, duelul decisiv de la EURO 2024. Fostul atacant a transmis că „tricolorii” nu vor risca în ultima partidă din grupele turneului final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România are nevoie de un egal, pentru a se califica în optimile Campionatului European. Duelul cu Slovacia se va disputa miercuri, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia

Raul Rusescu consideră că naţionala se va mulţumi cu un punct, dacă scorul partidei cu Slovacia, după minutul 60, va fi egal. Fostul atacant a subliniat că „tricolorii” sunt calificaţi în optimi, la startul partidei de miercuri, fiind de părere că elevii lui Edi Iordănescu trebuie să fie interesaţi doar de rezultat.

„Nu există așa ceva! Să spunem că se joacă un fotbal frumos și echipele își doresc să câștige, deși nu e necesar… În minutul 60, dacă e 0-0, 1-1 sau 2-2, crezi tu că vreo echipă mai vrea să riște să piardă locul asigurat în optimile de finală cu 4 puncte? Noi, slovacii și belgienii mergem 100% mai departe cu 4 puncte. Garantat!

Nu are nicio treabă cu moralitatea, asta e o tâmpenie colosală! Nu există! Nu există nimic flagrant. Ne trebuie un egal. Noi nu ne gândim ce face Belgia, ce face Slovacia sau Ucraina. Nu, România, la startul meciului cu Slovacia, e calificată. Chiar și de pe locul 3, cu 4 puncte, suntem în optimi. Ce ne interesează altceva pe noi? Că nu știm noi să jucăm la rezultat, e altă poveste!

Reclamă
Reclamă 4

Dacă în minutul 60 e 0-0, pa și la gară! Suntem în optimi! Ce ne-a făcut moralitatea în ultimii 24 de ani? Unde suntem? De la Euro 2000 până în prezent… România are nevoie de rezultate. România are nevoie de un punct. Nu mă interesează cum îl obținem. Putem da mingile peste stadion, nu mă interesează.

Fotbalul românesc este jos acum. Avem nevoie de rezultate. Rezultatele asta înseamnă, uneori, să faci un egal cu Slovacia. Fă egal, te califici în optimi, îi aplaudăm, ne înclinăm și aia e!”, a declarat Raul Rusescu, conform gsp.ro.

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024

Neamţul Daniel Siebert arbitrează România – Slovacia de la EURO 2024. UEFA a mai anunţat că Istvan Kovacs va arbitra Cehia – Turcia, unul dintre cele mai tari meciuri din ultima etapă a grupelor.

Reclamă

Daniel Siebert va conduce la centru meciul României cu Slovacia, programat, miercuri, de la ora 19.00, în grupa E de la Euro 2024 şi decisiv pentru calificarea în optimile competiţiei.

Siebert va fi ajutat de Jan Seidel şi Rafael Foltyn, în timp ce rezervă va fi Felix Zwayer. În Camera VAR se vor afla germanii Bastian Dankert şi Christian Dingert, dar şi italianul Massimiliano Irrati.

Tot de la ora 19.00 se dispută şi meciul Belgia – Ucraina, care va fi arbitrat de englezul Anthony Taylor, scrie news.ro.

În grupa E toate echipele au câte trei puncte, iar România conduce, cu golaveraj 3-2. Ultima etapă a grupelor a devenit astfel decisivă. România are nevoie de victorie sau de egal cu Slovacia.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:26

NEWS ALERTRapid dă o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Dan Şucu s-a înţeles cu un mijlocaş din Polonia

14:56

Programul Porsche Supercup din Austria! Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY

14:45

LIVE VIDEOCalificările etapei de Formula 3 din Austria sunt ACUM, LIVE în AntenaPLAY

14:10

VIDEOCalificările pentru cursa de sprint în Marele Premiu al Austriei sunt în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY de la ora 17:30

13:52

Româncele şi-au aflat adversarele de la Wimbledon 2024! Dueluri de foc în primul tur de la Londra

13:20

„Mi s-a făcut pielea de găină!” Bogdan Racoviţan, copleşit de emoţii la EURO 2024: „Vom da totul cu Olanda!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și