Închide meniul
Foto

Tricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

Alex Ioniță Publicat: 27 iunie 2024, 21:42

Reclamă
Tricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Cum se pregătesc elevii lui Edi Iordănescu

Tricolorii au început antrenamentele pentru România - Olanda!

Profimedia

Tricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda! Sărbătoarea calificării în optimile de finală Euro-2024 a fost frumoasă, dar tricolorii au început deja să pregătească următorul obiectiv: vor să ducă România mai departe, anunţă frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii naţionalei au intrat rapid după calificare în procesul de refacere. Titularii au rămas la hotel pentru a se recupera cât mai bine după efortul depus în partida cu Slovacia.

Tricolorii au început antrenamentele pentru România – Olanda!

De cealaltă parte, restul fotbaliştilor din lot s-au deplasat la stadion pentru un program special de 45 de minute în sala de forţă, notează news.ro.

Următorul meci, cel din faza optimilor, se va juca marţi, 2 iulie, de la ora locală 18:00 (19:00 în România), la München, cu selecţionata Olandei, care a încheiat pe locul al treilea în grupa D, în urma Austriei şi Franţei.

Partida dintre România și Olanda va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă
Reclamă 4

George Pușcaș, mesaj de luptă înainte de România – Olanda!

George Pușcaș a transmis un mesaj de luptă înainte de România – Olanda! Atacantul echipei naționale a dezvăluit că nu se teme de duelul din „optimile” EURO 2024.

Înainte de marele meci, Pușcaș a transmis că România se poate impune în fața Olandei, dat fiind faptul că echipa națională arată ca o „familie” în teren.

De asemenea, acesta a vorbit și despre Virgil van Dijk, vedeta Olandei, și a dat de înțeles faptul că nu se teme de fundașul lui Liverpool.

Reclamă

”Știm că Olanda este o echipă puternică. Ne-am arătat calitățile, suntem o echipă puternică, care stă bine în teren. Ar trebui să fie mai atenți la noi, din moment ce ai spus că au fost ușurați când au aflat că joacă cu noi. O să îl ascultăm pe selecționer, care va pregăti bine partida. Este o performanță remarcabilă. Am celebrat ieri într-un stil mare, în familie, în familia galbenă, dar trebuie să ne gândim la următorul meci. Ne recuperăm și vom da totul contra Olandei.

(n.r.-Virgil van Dijk) E unul dintre cei mai buni jucători din lume, nu pot să spun lucruri rele despre el. Mă gândesc că este un jucător excelent, un luptător. Vom juca împotriva tuturor, nu doar contra unui singur jucător. Eu cred că vom fi pregătiți la ora jocului, nu avem altceva de făcut. Ne regăsim într-un moment istoric pentru România și cred că, dacă tot am ajuns aici, vom fi pregătiți de meciul cu Olanda.

Sunt recunoscător să pot să ajung la o asemenea competiție și să pot să înfrunt unul dintre cei mai buni jucători din lume. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că mi-a dat oportunitatea să pot să joc pentru România. Avem credință mare că putem bate Olanda. Sunt foarte entuziasmat pentru partida cu Olanda”, a spus George Pușcaș, la conferința de presă.

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și