Închide meniul

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 22:48

Reclamă
„Tricolorii, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia! Cum s-au relaxat jucătorii naţionalei

"Tricolorii", în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia

Jucătorii naţionalei, în proces de refacere după eşecul cu Belgia/ FRF

„Tricolorii” au fost într-un proces de refacere, înaintea meciului cu Slovacia. Elevii lui Edi Iordănescu s-au relaxat, la o zi după înfrângerea cu Belgia de la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut duelul cu Belgia şi se pregăteşte de meciul decisiv cu Slovacia. Partida se va disputa miercuri, de la ora 19:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

„Tricolorii”, în proces de refacere înaintea meciului cu Slovacia

Naţionala a revenit la baza din Wurzburg duminică, după înfrângerea cu Belgia. „Tricolorii” au intrat imediat într-un proces de refacere pentru următorul meci, duelul decisiv cu Slovacia.

Staff-ul medical al naţionalei a decis ca jucătorii să efectueze terapii vacuum şi băi în piscină cu apă rece, pentru o refacere mai rapid, în vederea partidei de la Frankfurt.

Tot astăzi, „tricolorii” au fost vizitaţi şi de familii. Fiecare jucător în parte a avut dreptul să petreacă timp cu apropiaţii săi, iar de luni, toţi jucătorii vor reveni la antrenamente.

Reclamă
Reclamă

„Pe lângă terapia cu vacuum și tratamentele pe care tricolorii le au în program cu staff-ul medical, aceștia au intrat în piscina cu apă rece și în bazin, pentru un proces de refacere mai eficient și mai rapid.

De luni, elevii lui Edward Iordănescu revin pe gazon la antrenamente pentru a pune la punct strategia pentru jocul împotriva slovacilor”, a transmis frf.ro.

Reclamă

„Va face România blat cu Slovacia?” Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct

„Va face România blat cu Slovacia?”, a fost întrebarea la care Mihai Stoichiță nu a stat pe gânduri și a răspuns direct! Oficialul Federației Române de Fotbal a vorbit despre ultima partidă din grupa tricolorilor.

Înainte de meciul cu Slovacia, au apărut zvonuri conform cărora România ar putea ajunge la o „înțelegere” cu adversarii, dat fiind faptul că un rezultat de egalitate va califica ambele selecționate în fazele eliminatorii.

„În istoria fotbalului românesc, la nivel de echipă națională, nu îmi aduc aminte de blaturi. La alții, da, și la mondiale. Am exemple multe.

România nu a fost implicată niciodată în aceste jocuri. Jocul poate fi fără prea mari riscuri, asta este. Dar în niciun caz nu suntem cu gândul la un blat.

Nu contează foarte mult că slovacii au o zi în plus de odihnă. Sunt 4 nopți, iar noi avem mijloace foarte bune la bază. Sunt băieți tineri, se refac repede.

E un moment în care cel mai important lucru este faptul că românii s-au unit. E ceva remarcabil. Văd ce simte lumea în jurul meu, după meciul cu Belgia toți spuneau că ne calificăm”, a spus Mihai Stoichiță, la conferința de presă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40 27 sept.

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10 27 sept.

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45 27 sept.

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și