Închide meniul

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

Viviana Moraru Publicat: 23 iunie 2024, 23:35

Reclamă
„Va reveni Kylian Mbappe pe teren? Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

"Va reveni Kylian Mbappe pe teren?" Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa - Polonia

Kylian Mbappe/ Profimedia

Didier Deschamps a făcut anunţul despre posibila revenire a lui Kylian Mbappe pe teren, la meciul dintre Franţa şi Polonia. Selecţionerul vicecampioanei mondiale a transmis că starul francez s-a refăcut după accidentarea suferită în meciul cu Austria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Franţa nu a impresionat, în primele două meciuri de la EURO 2024. „Les bleus” au învins Austria la limită, cu 1-0, graţie unui autogol, şi au remizat cu Olanda, scor 0-0.

„Va reveni Kylian Mbappe pe teren?” Didier Deschamps a făcut anunţul, înainte de Franţa – Polonia

Kylian Mbappe a fost operat, după ce a suferit o fractură de piramidă nazală. După intervenţia chirurgicală la care a fost supus, starul lui Real Madrid s-a antrenat cu o mască, şi a fost rezervă neutilizată în duelul cu Olanda.

Înaintea meciului cu Polonia, Didier Deschamps a fost întrebat despre Kylian Mbappe. Selecţionerul Franţei a transmis că acesta s-a refăcut după şocul prin care a trecut şi a dat de înţeles că va reveni pe teren, în următorul meci.

„Veți vedea la ora jocului. Totul se îndreaptă într-o direcție bună, și-a revenit după șoc, iar hematomul se diminuează de la o zi la alta.

Reclamă
Reclamă 4

S-a obișnuit cu masca lui, care îi limitează totuși câmpul vizual. Va fi bine”, a declarat Didier Deschamps, la conferinţa de presă.

În Grupa D, Olanda este lider, cu patru puncte. Franţa este la egalitate de puncte, însă batavii au un golaveraj superior. Austria are trei puncte, în timp ce Polonia este OUT deja de la EURO, după ce a pierdut ambele partide.

Kylian Mbappe a cerut oficial PSG să îi achite salarii şi prime neplătite de aproape 100 de milioane de euro

Atacantul Kylian Mbappe a cerut oficial PSG să îi achite salarii şi prime neplătite. Dezvăluirea a fost făcută vineri, pentru AFP, de surse apropiate jucătorului. S-a confirmat astfel o informaţie din L’Equipe.

Reclamă

Atacantul a trimis recent o scrisoare clubului din capitală în care îi cere să achite salariile. Scrisoarea a fost trimisă şi la Liga Profesionistă de Footbal (LFP).

Problema nu a fost încă înaintată comisiei juridice a LFP. Cele două părţi sunt încă în faza de negociere, informează news.ro.

PSG a fost forţată să-şi lase atacantul să plece la Real Madrid în această vară. Campioana Franţei nu i-a plătit salariile şi bonusurile din aprilie şi mai, potrivit unei surse apropiate problemei.

Totalul, potrivit L’Equipe, este în jur de 100 de milioane de euro. La momentul respectiv, o sursă apropiată dosarului a declarat în aprilie pentru AFP că neplata salariului lui Mbappé era legată de acordul semnat în vara anului 2023 între jucător şi club, prin care atacantul se angaja să renunţe la o parte din bonusurile sale.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:47

Olandezii, daţi pe spate de un jucător al României, înaintea meciului din optimi: „Senzaţia Campionatului European”

9:37

Moment istoric în NBA! Lebron James a devenit coleg cu fiul său la Los Angeles Lakers şi pot juca împreună sezonul viitor

9:08

Dorin Goian, plin de încredere înainte de România – Olanda: „E clar că au şi minusuri”. Comparaţii cu generaţiile din 2008

9:00

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:51

Etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

8:38

Ce cotă are România la câştigarea EURO 2024! Ce naţionale sunt sub „tricolori” înaintea optimilor de finală

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și